Újvilági karakterek – Játék!

Hány újvilági karaktert ismertek?

2014. december 28. - The_Maniac

Az alábbiakban egy kis év végi játékra invitálnálak titeket a Sporcle nevű kvízoldal jóvoltából, már ha van hozzá kedvetek. A feladat roppant egyszerű: adva van egy csoportkép lent 154 újvilági karakterrel, és nektek mindössze annyi a dolgotok, hogy nevükön nevezzétek őket! Nem túl bonyolult, nemde?

Bár lehet, hogy mégis… Elismerem, sok szereplő nehezen felismerhető a rajzstílus miatt, és vannak olyanok is szép számmal, akik csak alig-alig szerepeltek az eddigi sorozatokban – sőt, még olyan is, aki csupán egyetlen képkockán volt látható, amióta elindult az Ultimate-vonal. Na, náluk bizony nekem is törnöm kellett a fejem, de végül meglett mindegyikük neve. A hozzászólásokban várom a megfejtéseket, és ne feledjétek: katt a képre, hogy nagyobb felbontásban lássátok!

pic_thb.jpg

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr237017121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása