Secret Wars – Csatavilág

A második alcímet is felfedték

2015. január 23. - The_Maniac

Nem sokkal a klasszikus Marvel-univerzum és az Újvilág végét előrevetítő nagy bejelentés, valamint a Last Days elnevezésű mellékszál bemutatása után a Marvel ismét kiadott egy kedvcsinálót a Secret Wars kapcsán. Ha minden igaz, még egy ilyet várhatunk nagyon hamar. Ahogy tegnap, ezúttal is csupán egyetlen rejtélyes oldalt kaptunk, valamint egy rövid magyarázatot mellé.

A kedvcsináló ez alkalommal nemes egyszerűséggel a Battleworld, azaz „Csatavilág” címet kapta. Ezzel az alcímmel is fog tehát futni jó pár sorozat és/vagy minisorozat a Secret Wars alatt, valószínűleg a második szakaszban, a Last Days után. Emlékeztetőül, Axel Alonso főszerkesztő a minap így nyilatkozott: „Tény, hogy ez egy nagyon merész lépés, de kiállok amellett, hogy az univerzumaink történelme nem szorul javításra. Épphogy erre a hosszú történelemre építjük ezt az eseményt is, felhasználjuk a legnagyobb és legjobb részeit, hogy lássuk, hogyan létezhetnének egymás mellett. Nem is számítottunk arra, hogy mindenki elégedett lesz majd a döntésünkkel, de azt garantálhatom, hogy senki nem fog rosszul járni, aki nekivág a sztorinak.” Úgy legyen, de addig is, katt tovább a Battleworld részleteiért!

bw.jpg

„A Marvel-univerzum nincs többé!

Nincs már más, csak egy gigantikus, világokból összetákolt bolygó: a Csatavilág!

Akik megmaradtak a több száz megsemmisült univerzumból, azok most Titkos Háborúikat vívják a világok romjai között a SECRET WARS megrázó eseményei alatt!”

A Marvel-univerzumnak vége! A multiverzum minden egyes realitása szép sorjában, egymás után megsemmisült, és nincs már más, csupán egyetlen bolygó, a Csatavilág, amelyet a különféle univerzumok megmaradt romjaiból raktak össze. Ahogy a Last Days, a Battleworld is egyike lesz annak a három alcímnek, amelyekkel az esemény közben futnak majd a sorozatok és/vagy minisorozatok.

„Aki semmiből sem szeretne kimaradni, és tudni szeretne mindenről, ami ennek az új bolygónak, a Csatavilágnak a felszínén történik, annak a Battleworld címei kötelezőek lesznek” – olvasható Axel Alonso nyilatkozata a kedvcsináló mellé érkezett rövid tájékoztatóban. „Ki felügyeli a Csatavilágon történteket? Hogyan viszonyulnak egymáshoz a különböző területek? Mi történik, ha háborúba indulnak egymás ellen? Miféle különös, eddig sosem látott teremtmények lakják a bolygót? Milyen ismerős arcok bukkannak fel újra? Érdemes lesz követni ezt a mellékszálat is, hogy teljesen világos legyen az egyes területek kapcsolata a többivel.

A Battleworld címei tehát a jelek szerint már konkrétan a Secret Wars cselekménye alatt fognak zajlani, és nyilván részletesebben megismerhetjük majd belőlük, hogyan is férnek meg egymás mellett a különféle realitások túlélői. A karakterek a végsőkig fognak küzdeni az életükért a romok között, hogy ne sodorja el őket egy másik világ de vajon ki uralkodik majd az egyes területek felett? Kik lesznek a legerősebb nagyhatalmak? Ki marad életben a végén, és ki hal meg?

„Ezekben a címekben olvashatók majd a Secret Wars hátterében rejtőző események” – nyilatkozta David Gabriel, a Marvel egyik fő marketingese. Ahogy a Last Days is, ez az alcím is természetesen külön dizájnt fog kapni, saját stílust, amely segítségével azonnal látható lesz a kapcsolata a Secret Wars fejezeteivel. Ez segít majd eligazodni a rajongóknak. Tekinthetjük ezeket a Secret Wars alatti fő, állandó sorozatainknak is.

Tehát még egyszer: az első szakaszban Last Days, a másodikban pedig Battleworld! Feltételezem, nemsokára kiderül, mi lesz a harmadik mellékszál de vajon ezek elegendők lesznek ahhoz, hogy meghozzák a szkeptikusok kedvét? Ti hogy vagytok ezzel?

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr577101735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.24. 10:29:13

Attól félek, hogy ezután az igazi titkos háborút se fogom annyira szeretni többé...
süti beállítások módosítása