Előzetesek – 2016. november

Ismét, de most már tényleg véget ér a Polgárháború!

2016. augusztus 23. - The_Maniac

novbanner.jpg

Tudvalevő, hogy a történelem ismétli önmagát, na de hogy ilyen gyorsan, arra talán senki nem számított. A Marvel idén pontosan ugyanazokat a köröket futja le a Civil War II kapcsán, mint ahogy tették tavaly a Secret Wars esetében: egyrészt máris megkezdődtek az irdatlan megjelenési csúszások, melyek következében ebben a hónapban például nem is lesz már új szám a Polgárháborúból, másrészt még meg is toldották az eredetileg hét fejezetre tervezett sztorit egy nyolcadikkal, amelyet novemberre időzítettek (aztán meglátjuk, mikor jön majd ki valójában…). Tehát a mai előzetesekben ismét elérkezünk a Civil War II fináléjához, és talán ezúttal ténylegesen ez lesz a végső lezárás. Akárhogy is, immár biztos, hogy az eseményt követő új korszak, a Marvel NOW! címei már a Polgárháború befejezte előtt el fognak kezdődni, nem kis kavarodást okozva majd ezzel valószínűleg több rajongónak… ahogy az történt a Secret Wars újra és újra eltolt megjelenései miatt is.

Ennyire nem tanult volna a Marvelnél senki a tavalyi fiaskóból? Ez komoly? Jó, én megértem, hogy a rajzoló, David Marquez épp most lett apuka, és erre fogják a csúszást, oké, gratulálok neki. De, tudom is én, nem lehetett már kilenc hónapja előrelátni, hogy a rajzoló nem fog ráérni ebben az időszakban, és kell majd egy helyettes addig is? Vagy esetleg már idejekorán kivehették volna őt más sorozatokból, hogy még a baba előtt megrajzoljon jó pár számot, nemde? Nem tudom, nem értek hozzá, én nem vezetek kiadót és nem adok ki képregényeket, ugyanakkor a fejesek, akik ott vannak, szerintem ki tudtak volna találni valamit, ha nagyon akarnak. Ehhez képest nem kaptunk mást, mindössze még egy számot egy amúgy is elhúzott eseményből… Ki érti ezt? Én biztosan nem, és inkább nem is próbálom megfejteni – katt tovább inkább a novemberi előzetesekre, hiszen van köztük mindenféle jó, még ha nem is túl sok!

CIVIL WAR II #8

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: David Marquez

Minden egyéb titkosítva.

cwii8_thb.jpg

SPIDER-MAN #10

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Nico Leon
Borító: Sara Pichelli

A CIVIL WAR II UTÓZÖNGÉJE!
• A Civil War II eseményei célponttá tették Milest, és örökre megváltoztatják azt, ahogy a Marvel-univerzum tekint Pókemberre.

sm2016009-cov-19058.jpg

CHAMPIONS #2

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz és borító: Humberto Ramos
Alternatív borítók: Michael Choi és John Tyler Christopher

Üdv a BAJNOKOK között, Küklopsz! Sajnos nem mindegyik leendő csapattársad fogad majd szívélyesen!

champ2016002-cov-6227e.jpg     champ2016002-choivar-13d20.jpg     champions002-actfig-var-95ee8.jpg

Sovány, de legalább tartalmas kínálat. Van köztük, ami tetszik?

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr6811493378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása