Előzetesek – 2017. március

A szörnyháború a végéhez ér

2016. december 21. - The_Maniac

marchbanner.jpg

Megmondom őszintén, egyre bizonytalanabb vagyok a jövő évi Marvel-képregénykínálattal kapcsolatban. Abban reménykedtem, végre kapunk majd pár komolyabb sorozatot a sok gyerekes és bugyuta sztori után, ám az új esemény, a Monsters Unleashed! az eddigi jelek szerint korántsem ezt az irányvonalat fogja erősíteni. Valószínűleg az is hiú ábránd marad a részemről, hogy visszatérjen az Újvilág, vagy legalább több újvilági karakter – még akkor is, ha a márciusi előzetesekben haloványan ugyan, de felcsillan a remény Fátum és az újvilági Reed előrevetített találkozásával az általam eddig nem olvasott Infamous Iron Man 6. számában. Meglátjuk, mi sül majd ki ebből. Ezalatt Miles továbbra is Pók-Gwennel lesz elfoglalva a Spider-Man és Spider-Gwen oldalain, míg a Bajnokok körül mintha kissé csendesedne a korai nagy felhajtás. Vajon már most kezdhetjük ásni a Champions sírját, vagy azért még ne szaladjunk ennyire előre?

Gyakorlatilag ennyi, azaz számunkra hat képregény (a Monsters Unleashed! márciusban is két fejezettel jelentkezik majd) van a terítéken az aktuális előzetesek között. Ez végül is nem kevés, volt már ennél jóval gyengébb hónapunk is, ám valahogy engem egyik sem tud úgy megfogni, hogy már most tűkön ülve várjam a megjelenését. Talán valami kiégett bennem és velem van a baj, vagy tényleg bekövetkezett az, amitől már egy ideje tartottam: a Marvel egyre inkább a fiatalabb olvasókhoz próbál szólni, míg én ezalatt elkerülhetetlenül egyre csak vénülök. Mindegy, még talán 2017-et kivárhatom, hátha bekövetkezik az a bizonyos fordulat, amelyért egy ideje sopánkodok, ha pedig nem… majd meglátjuk, mennyi időm lesz még a Marvel egyre ingadozóbb minőségű történeteire. Na jó, igazán nem állt szándékomban ilyen sötét hangulatú bevezetőt írni, erre tessék, csak így jött ki. Elnézést érte, kattintsatok is inkább gyorsan tovább az előzetesekért!

MONSTERS UNLEASHED! #4

Írta: Cullen Bunn
Ceruzarajz és borító: Salvador Larroca
Alternatív borítók: Francesco Francavilla, Bill Sienkiewicz, Homare és Salvador Larroca

A MARVEL TÖRTÉNETÉNEK LEGHATALMASABB ESEMÉNYE FOLYTATÓDIK!
• Manhattan utcáin kitör a totális szörnyháború, amikor a LEVIATHONOK, a GOLIATHONOK és a MARVEL-HŐSÖK összecsapnak! Sajnos azt senki sem sejti, hogy az igazi ellenség is közeledik már – és alig várja, hogy belevethesse magát a harcba!
• Ettől az akciódús fejezettől nektek is hevesebben ver majd a szívetek! 

_thb_mu041.jpg          _thb_mu042.jpg

MONSTERS UNLEASHED! #5

Írta: Cullen Bunn
Ceruzarajz és borító: Adam Kubert
Alternatív borítók: Francesco Francavilla, Sara Pichelli, Superlog és Adam Kubert

• AZ UTOLSÓ FEJEZET!
• A Marvel-hősök, mint AMERIKA KAPITÁNY, PÓKEMBER és MEDÚZA, még sosem voltak ilyen szorult helyzetben, ezért szükségük lesz legújabb és legfiatalabb szövetségesük segítségére is, hogy győzhessenek. De vajon mire elég a képzelet ereje több tonnányi foggal, karommal és vérszomjjal szemben? Nos, az egyik LEVIATHON hamarosan megtudja!
• Semmiképp se hagyjátok ki ennek a földrengető történetnek a fináléját!

_thb_mu05.jpg

SPIDER-MAN #14

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Sara Pichelli

Valaki ellopott egy interdimenzionális teleportálót, és csakis Miles Morales és Gwen Stacy szerezhetik vissza! Ám ahhoz persze előbb ki kéne deríteniük, ki is az elkövető.

_thb_sm14.jpg

SPIDER-GWEN #18

Írta: Jason Latour
Ceruzarajz és borító: Robbi Rodriguez
Alternatív borító: Sophie Campbell

• A GWEN/MILES KÖZÖS KALAND FINÁLÉJA!
• Itt a végső összecsapás a rejtélyes gonosztevővel, aki több dimenziót is rettegésben tart! Vajon mihez kezdenek hőseink, miközben egymás iránt is új érzések ébrednek bennük?

_thb_sg181.jpg          _thb_sg182.jpg

CHAMPIONS #6

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz és borító: Humberto Ramos
Alternatív borító: Mike Deodato

Az ellentéteik ellen! És garantáltan meglepődtök majd, ha látjátok, ki marad állva a végén!

_thb_ch1.jpg          _thb_ch2.jpg

INFAMOUS IRON MAN #6

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Alex Maleev

Fátum szemtől szembe kerül két legádázabb ellenségével. Arcok, melyekről azt hitte, sosem látja őket többé. Óriási fordulópont ez a sorozat történetében. Victor hírneve a tét. Vajon képes lesz továbbra is helyesen cselekedni, még ilyen viszontagságok közepette is? Illetve akar még egyáltalán?

_thb_iron.jpg

Úgy tűnik tehát, márciusban sem maradunk olvasnivaló nélkül. De vajon lesz köztük bármi emlékezetes?

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr2812065125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása