Előzetesek – 2017. május

Újabb megaesemény a láthatáron

2017. február 22. - The_Maniac

may2017banner.jpg

Secret Empire! Ezzel a címmel érkezik majd májusban a Marvel vadiúj, giga-mega-hiper-szuper eseménye! Benne lesz abszolúte mindenki, átível majd temérdek címen, minden örökre meg fog változni, és talán még új korszak is kezdődik majd a lezárása után! És így tovább, és így tovább… Ide most mindenki illesszen be képzeletben még párat a Marvel szokásos reklámszövegei közül, én nem sorolnám fel mindet, ha megengeditek. Ezzel az eseménnyel most, a májusi előzetesek között én egyelőre nem kívánok foglalkozni, úgyhogy akit ez érdekel, attól elnézést, javaslom, máshol keresgéljen inkább. Nem, a Civil War II jócskán elhúzott számait végigszenvedtem, de ezt már nem vállalom be, hacsak nem lesz valamilyen közvetlen újvilági vonatkozása (erre jelenleg nem sok esélyt látok, legfeljebb talán Miles bukkan majd fel benne valamikor). Szóval erről most ennyit, ha itt az ideje, esetleg még visszatérek rá.

Ami pedig a most ténylegesen bemutatásra kerülő előzeteseket illeti, íme: természetesen érkezik majd a Spider-Man legfrissebb felvonása, amelyben Miles ez alkalommal ismét a Fekete Macskát fogja célba venni (valószínűleg nem túl nagy sikerrel). Jönnek persze a Bajnokok is a Champions soron következő számában, akiknek a jelek szerint szintén nem lesz fenékig tejfel az életük májusban. Végül, ám korántsem utolsó sorban, a magát Vasembernek kinevező Fátum Doktor küzdelme is folytatódik majd az újvilági Reed Richardsszal. Ez utóbbi számomra továbbra is rendkívül ígéretesnek tűnik, és bízom benne, hogy egy hosszabb, akár éveken át tartó Victor–Reed viszály fog kibontakozni a dologból. Ha már Fantasztikus Négyes nincs, ez a legközelebbi, ami a régi időket idézhetné, még úgy is, ha most a két nagy rivális épp ellentétes oldalakon állnának. Ennyi lenne tehát a kínálat, akit érdekel, annak katt tovább!

SPIDER-MAN #16

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Oscar Bazaldua
Borító: Patrick Brown

Pókembernek kell egy győzelem. Eszeveszett dimenzióutazásos kalandja után PÓK-GWENNEL és viharos családi élete mellett Milesnak most mindennél nagyobb szüksége van egy igazi, klasszikus Pók-kalandra. A célpontja pedig nem más, mint a Fekete Macska, akivel amúgy is van egy befejezetlen ügye! Na igen, Miles nem a jó döntéseiről híres.

sm16_thb.jpg

CHAMPIONS #8

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz és borító: Humberto Ramos

A Szabadúszókkal lezajlott összecsapás után a csapat megpróbálja rendezni sorait! A Bajnokok ráébrednek, hogy talán újra kellene gondolniuk az alapeszméiket és céljaikat – vagyis lehet, hogy rizikósabb küldetéseket is be kell majd vállalniuk?

champ08_thb.jpg

INFAMOUS IRON MAN #8

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Alex Maleev

• Reed Richards terve megvalósulni látszik, ráadásul olyan ördögi módon és aprólékos részletességgel kigondolva, ami még magát Fátum Doktort is meglepi!
• Csakis Fátum állhat Richards útjába! De Fátum minden alkalommal veszít Reed ellen, nem? Akkor vajon milyen esélyei lehetnek arra, hogy ezúttal győzzön?

im8_thb.jpg

Tehát ugyanaz a felhozatal, mint az áprilisi előzeteseknél. Vélemények?

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr5412281451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása