Előzetesek – 2017. június

Pókember és csodálatos barátai

2017. március 22. - The_Maniac

june17banner.jpg

Hajh… Nem úszom meg, igaz? Akárhogy is próbálom, nem fogom tudni megkerülni a Marvel nagy nyári eseményét, és valamilyen szinten kénytelen leszek belemászni a Secret Empire cselekményébe – még ha talán nem is a fősorozaton belül, ám az már tuti, hogy lesz legalább egy mellékszál, amelyben Miles részt fog venni. Ez a Secret Empire: Uprising címet kapta, ám emellett, legalábbis elnézegetve a júniusi borítókat, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Pókember szerepet kap majd még máshol is, akár még magában a központi sztoriban is. Mindegy, egyelőre makacsul kitartok, és csak és kizárólag arra az egy képregényre koncentrálok, amelyben holtbiztos, hogy benne lesz Miles… a többi meg majd idővel kiderül. A lényeg, hogy ne lepődjetek meg, ha majd júniusban az itt felsoroltaknál valamivel több sorozattal / minisorozattal / különszámmal foglalkozom, ez simán előfordulhat az eddigi előzetesek alapján.

A hozzám hasonló „eseményfóboknak” ellenben jó hír lehet, hogy a Secret Empire azért még messze nem fog begyűrűzni minden sorozatba, a nagy részüket egyelőre megkímélik majd tőle (persze ki tudja, meddig…), így a Titkos Birodalom például a Spider-Man és a Champions fejezeteit is el fogja kerülni. Miles köszöni szépen, jól ellesz az ő csodálatos barátaival, míg a Bajnokok közül ez alkalommal Viv kerül majd a reflektorfénybe (vagyis könnyen előfordulhat, hogy Pókember alig vagy egyáltalán nem is szerepel majd a júniusi felvonásban). Talán Reed is jelen lesz még az Infamous Iron Man oldalain, illetve gyanús, újvilági jellegű mozgolódások zajlanak a The Mighty Thor és az X-Men Blue környékén is, viszont ezek még annyira csupán a tippelgetés fázisában vannak, hogy nem is kívánok rájuk jelen pillanatban több szót áldozni. Meglátjuk, amikor meglátjuk, addig pedig türelem, és jöjjenek az első nyári hónap előzetesei!

SECRET EMPIRE: UPRISING

Írta: Derek Landy
Ceruzarajz: J. Cassara
Borító: Meghan Hetrick
Alternatív borító: Rafael Albuquerque

A SECRET EMPIRE kihagyhatatlan mellékszála, amely az esemény 3. és 4. számát köti össze! Új világrend van születőben, amellyel azonban korántsem mindenki ért egyet! De mit tehetnének ellene? A Fekete Özvegy előáll egy kockázatos tervvel – ám a végrehajtásához szüksége lesz a Marvel-univerzum ifjú hőseire, akiknek most talán egy olyan határvonalat is át kell lépniük, amely eddig elképzelhetetlen volt a számukra! A TITKOS BIRODALOM LEGYŰR TÉGED!

secempuprise2017001-cov_thb.jpg          secempuprise01-albuquevar_thb.jpg

SPIDER-MAN #17

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Oscar Bazaldua
Borító: Patrick Brown

Pókember és csodálatos barátai!

sm2016017cov_thb.jpg

CHAMPIONS #9

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz és borító: Humberto Ramos
Alternatív borító: Helen Chen

Főszerepben az ifjú szintezoid, Viv Vízió! A családjával történtek után készakarva lekapcsolta minden érzelmét – de vajon milyen árat kell majd ezért fizetnie?

champ2016009-cov_thb.jpg          champ2016009-mjvariant_thb.jpg

Aztán ki tudja, talán még Miles fel-felbukkan majd itt-ott, de most egyelőre ennyi

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr3912359797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása