Előzetesek – 2017. július

A Pókemberek újabb közös kalandja!

2017. április 21. - The_Maniac

july2017banner.jpg

Vannak azok az események, amelyeket már hónapokkal korábban meglengetnek az olvasók előtt, ezerrel nyomatják a marketinggépezetet, temérdek előzetest és kedvcsináló oldalt tesznek közzé, hogy aztán a tényleges megjelenéskor a csillagokig repülhessenek az eladási számok. Jól ismerjük ezeket, hiszen a Marveltől hosszú ideje nem is nagyon kapunk mást, csak ilyen „világrengető” sztorikat egymás után, sorozatban, nem ritkán egyszerre többet is párhuzamosan. Aztán ritkább esetben fel-felbukkannak olyan címek is, amelyekről egyetlen szót sem hallhattunk előtte, és váratlanul, a semmiből tűnnek fel afféle kellemes meglepetésként. Na, ilyen lesz júliusban a Spider-Men II,  amely a méltán népszerű Peter–Miles közös kaland folytatásaként érkezik majd, komolyabb beharangozás nélkül. Jómagam ennek rendkívül örülök, hiszen az első Spider-Men a mai napig az egyik kedvenc Pók-sztorim.

Persze lesz itt még más is júliusban, amely újvilági szempontból meglehetősen sűrűnek ígérkezik, még a Spider-Men II nélkül is. E hónapra időzítik például a Secret Empire 7. számát, amelyben (legalábbis az előzetes szerint) Miles is kulcsszerepet fog kapni, így semmiképp sem kerülhetem majd meg, még ha a többi fejezetet ki is hagyom – meglátjuk, hogy alakul majd a cselekmény, de most egyelőre ebből az eseményből csupán erről az egy kiadványról fogok szót ejteni. Illetve majdnem erről az egyről, ugyanis a Champions 10. száma is a Secret Empire részeként jelenik majd meg, szóval bizonyos szempontból az is hozzá sorolható. Természetesen Miles saját sorozata, a Spider-Man is képviseltetni fogja magát egy újabb fejezettel, valamint a gonosztevőként ténykedő, újvilági Reed Richards sem fog unatkozni, és ez alkalommal a The Ultimates2 oldalain láthatjuk majd viszont. Bevezetőnek ennyi, katt tovább a többiért!

SPIDER-MEN II #1

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Sara Pichelli
Alternatív borítók: Daniel Acuña, Jesus Saiz, Kadir Nelson és Julian Totino Tedesco

Öt éve vártunk erre, és végre itt van! Peter Parker és Miles Morales első találkozása egy rejtéllyel ért véget: ki a klasszikus Marvel-univerzum Miles Moralese? Most, hogy a mindnyájunk által ismert és szeretett Miles már az új Marvel-univerzumban él, akárcsak Peter, végre megkapjuk a választ erre a kérdésre is, és kiderül, ki a másik Miles Morales! És ez még csupán a jéghegy csúcsa Brian Michael Bendis és Sara Pichelli legújabb, drámai történetében, Peter Parker és Miles Morales következő közös kalandjában!

smii01a_thb.jpg          smii01b_thb.jpg

SECRET EMPIRE #7

Írta: Nick Spencer
Ceruzarajz: Leinil Francis Yu
Borító: Mark Brooks
Alternatív borítók: Leinil Francis Yu, J. Scott Campbell, Andrea Sorrentino, Dan Mora és John Tyler Christopher

Elérkezett a pillanat, amelyet Ulysses megjósolt, és amely hónapok óta kísértette Pókembert a rémálmaiban: Miles Morales megöli Amerika Kapitányt! Hacsak Natasha

se07a_thb.jpg     se07b_thb.jpg     se07c_thb.jpg

SPIDER-MAN #18

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Oscar Bazaldua
Borító: Patrick Brown
Alternatív borító: Jim Lee


• Pókembernek rá kell ébrednie, hogy Kalapácsfej korántsem olyan mókás figura.
• A New York-i bandaháború egyre komolyabbra fordul, Miles pedig az egész kellős közepén találja magát.
• Ennek nem lesz jó vége.

sm18_thb.jpg

CHAMPIONS #10

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz és borító: Humberto Ramos
Alternatív borító: Jim Lee

• A SECRET EMPIRE MELLÉKSZÁLA!
• A Bajnokok az eddigi legkeményebb próbatételük előtt állnak. Ez most nem valami kisvárosi probléma – ezúttal az egész, feje tetejére állt világot kell megmenteniük!

champ10_thb.jpg

THE ULTIMATES#9

Írta: Al Ewing
Ceruzarajz: Travel Foreman
Borító: Christian Ward

• Reed Richards új szövetségesre tesz szert!
• Lassan működésbe lép a terve a multiverzummal… de vajon végül kinek az oldalán áll majd?
• Eközben Galactus felkészül… a végső összecsapásra!

ulti09_thb.jpg

Egész bőséges kínálat, nemde?

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr6112435089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása