Karakterevolúció: Nomi Blume

A mágnesesség ifjú úrnője

2017. június 23. - The_Maniac

nomibanner.jpg

Most, hogy az új Marvel-univerzum hirtelen öt újvilági mutánssal is gazdagodott, nem is kérdés, hogy folytatnom kell a rájuk fókuszáló karakterevolúciós bejegyzéseket. Mint tudjuk, az Újvilág létezése alatt számos katasztrófán esett túl viszonylag rövid időn belül, hogy aztán végül teljesen meg is semmisüljön, és ezen események során bizony nem kímélték a karaktereket sem – úgyhogy nagyon meg kell becsülnünk azokat, akik még élnek, és szinte a kezdetektől velünk vannak. A karakterevolúciók bemutatása során ezekre a szereplőkre koncentrálok kisebb-nagyobb képgalériák formájában, mindig kiemelve egyet, akivel először még az Újvilágban találkozhattunk, ám szerencsésen túlélte annak pusztulását.

Az ilyen régi, nagy nevek persze elkerülhetetlenül is rengeteg változáson estek át első megjelenéseik óta, hiszen aki túlél olyan globális pusztításokat, mint az Ultimatum, a Cataclysm, illetve a mindennek véget vető Secret Wars, hogy csak a három legnagyobbat említsem, az nyilvánvalóan lelkileg és testileg is átalakul. Nem kivétel ez alól mai karakterünk, Nomi Blume, azaz Mach-2 sem, aki ugyan nem olyan nagyon régen, az Újvilág harmadik korszakában lépett színre, de azért azóta bőven kijutott neki jóból is, rosszból is (inkább az utóbbiból). A kishölgy viszont igazi harcos és túlélő, így sikeresen átjutott az új Marvel-univerzumba is a világa pusztulása után. Jöjjön hát az ő története képekben!

ADATLAP


Teljes neve: Nomi Blume
Egyéb nevei: Mach-2, Purge
Állampolgársága: Amerikai
Családi állapota: Hajadon
Szeme színe: Kékeszöld
Haja színe: Kék
Faj: Mutáns
Első megjelenése: Ultimate Comics: X-Men #13 (2012)

  

III. KORSZAK (2011-2014)

Ultimate Comics: X-Men

 

Cataclysm

  

MARVEL NOW! (2016-)

Visszatérés az Új Martalócok tagjaként

Igen, ennyi szerepe volt eddig Nominak, ami első blikkre nem sok, viszont ebben a kis időben viszonylag jelentős karakterré nőtte ki magát az Újvilágban az ifjú mutánsok között. Az már csak hab a tortán, hogy ő teljesen eredeti figura, azaz nincs klasszikus verziója, aki miatt feleslegesnek érezhetnénk a jelenlétét. Belőle csak egy van, még ha a képessége hasonlít is Magnetóéra, úgyhogy részemről semmi akadályát nem látom, hogy hosszú és tartalmas karriert fusson be új otthonában is, az X-Men Blue vagy akár más sorozat oldalain. Üdv az új Marvel-univerzumban, Nomi!

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr7612613127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása