Előzetesek – 2017. november

Tovább robog a Marvel Legacy

2017. augusztus 23. - The_Maniac

nov2017banner.jpg

Ahogy az várható volt (nem is csináltak titkot belőle), a Marvel Legacy hullámai novemberben elérik majd a Spider-Man számozását is, így egy hirtelen ugrással Miles saját sorozata a 234. számmal fog jelentkezni. Ember legyen a talpán, aki még követni tudja a megannyi újraindulás és címváltoztatás közepette, hogyan is kalkulálták ki pontosan ezt az összesítést a Marvel szerkesztőségének bugyraiban – én már inkább meg sem próbálom megérteni, hanem vakon elhiszem, hogy összeadva minden újvilági és új Marvel-univerzumban játszódó fejezetet, különszámot és minisorozatot, ez a végeredmény jönne ki. Úgy legyen. Ugyanakkor élénken remélem, hogy az illetékesek az új számozási rendszer kisakkozása közben nem siklottak el az olyan „apróságok” mellett sem, mint a színvonalas történetek és rajzok kérdése… Biztos régimódi vagyok, de engem inkább ezek érdekelnek, mintsem a képregények számai.

Ami pedig a többi, számunkra érdekes kiadványt illeti: befejeződik majd Peter és Miles második közös kalandja, a Spider-Men II, és a kedvcsináló szövege szerint nem fogunk csalódni a lezárásban… Szeretnék hinni nektek, kedves Marvel, igazán, ám egyelőre erre csak annyit mondanék, hogy hiszem, ha látom. Az X-Men tagjai sem fognak kimaradni a buliból, hiszen a végéhez ér majd az X-Men Gold és az X-Men Blue számain végigvonuló Mojo Worldwide című sztori, melyben reményeim szerint Jimmynek is jut majd komolyabb szerep. Végül a Bajnokok a Bosszú Angyalaival fognak majd össze, továbbra is a Worlds Collide fejezeteiben a The Avengers és a Champions oldalain. Nem leszünk tehát híján a több címen átívelő „minieseményeknek”, ám hogy ezek mennyire állják majd meg a helyüket egy korszak nyitányaként, azt én egyelőre még megtippelni se merem. Katt az előzetesekért!

SPIDER-MEN II #5

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Sara Pichelli
Alternatív borító: Jesus Saiz

• A mindent elsöprő finálé!
• Peter és Miles életük eddigi legkeményebb kihívásával találják szemben magukat, és ehhez a kihíváshoz több kell majd a szuperképességeiknél.
• Ha tetszett az első SPIDER-MEN befejezése, akkor most sem fogtok csalódni.

spidermen5.jpg

SPIDER-MAN #234

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Oscar Bazaldua
Borító: Patrick Brown
Alternatív borítók: Mark Bagley, Mike McKone és Sanford Greene

SINISTER SIX REBORN – 1. rész
Miles élete nem egyszer állt a feje tetejére mostanában, ám minden eddigi semmi ahhoz képest, ami most jön: színre lép a rejtélyes Vaspók és az ő vadonatúj BALJÓS HATOSA. A Homokember, a Vészmanó, Folt, Elektró és Bombázó(?!) is csatlakoznak ehhez a titokzatos gonosztevőhöz, hogy Miles életét valódi pokollá tegyék. VALAMINT: egy háromoldalas bónusz történet!

spiderman234a.jpg          spiderman234b.jpg

X-MEN GOLD #15

Írta: Marc Guggenheim
Ceruzarajz: Diego Bernard
Borító: Dan Mora

MOJO WORLDWIDE – 5. rész
• Fények! Kamera! Felvétel!
• MOJO folytatja MANHATTAN teljes megszállását, miközben élőben közvetít minden egyes harcot és tragikus veszteséget, amint KITTY PRYDE és csapata próbálnak helytállni egyik nehézség után a másikban… 
• … amíg rá nem jönnek, hogy az egyetlen esélyük, ha támadást indítanak maga a MOJOVILÁG ellen.

xmengold15.jpg

X-MEN BLUE #15

Írta: Cullen Bunn
Ceruzarajz: Jorge Molina
Borító: Arthur Adams

MOJO WORLDWIDE – Befejezés!
• JEAN GREY és csapata a MOJOVILÁGBAN csapnak le MOJÓRA!
• Ám itt Mojo a hazai pálya minden előnyét élvezheti, szóval ez a csata még bárhogy alakulhat.
• Vajon képesek lesznek az X-MEN tagjai felülkerekedni és megállítani Manhattan totális Mojo-fikációját?

xmenblue15.jpg

THE AVENGERS #673

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz: Jesus Saiz
Borító: Alex Ross

WORLDS COLLIDE – 3. rész
A BOSSZÚ ANGYALAI ÉS A BAJNOKOK SZÉDÜLETES KÖZÖS KALANDJA FOLYTATÓDIK! Kezdetét vette a folyamat, amely során nem egy, hanem rögtön két Föld is megsemmisülhet – és sem a Bosszú Angyalai, sem a Bajnokok nem képesek az útját állni!

avengers673.jpg

CHAMPIONS #14

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz és borító: Humberto Ramos

WORLDS COLLIDE – 4. rész
A BOSSZÚ ANGYALAI ÉS A BAJNOKOK SZÉDÜLETES KÖZÖS KALANDJA FOLYTATÓDIK! Egy öngyilkos terv keretei között két világ több milliárd lakójának élete a tét! Vajon képesek lesznek a Bajnokok és a Bosszú Angyalai egyesített erővel megmenteni egy teljes bolygót a pusztulástól?

champions14.jpg

Pókember, X-Men, Bajnokok és a Bosszú Angyalai – ebből áll tehát a novemberi kínálat újvilági szempontból, ami nem kevés, de nem is olyan sok. Részemről mindenesetre most ennyi.

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr9712773962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása