Újvilági lapszemle – 2017. 43. hét

Gyilkos X-valóságshow

2017. október 26. - The_Maniac

xmenblue14banner.jpg

Legacy – azaz magyarul 'örökség', 'hagyaték'. Ez a Marvel Legacy, a Marvel aktuális korszakának kulcsszava. A cél: visszatérés a gyökerekhez, a hagyományok és a múlt tisztelete, miközben az új irányokról és karakterekről sem feledkeznek meg. Ahol csak lehet, újra a sorozatok eredeti számozását használják, halottnak hitt vagy rég nem használt szereplőket hoznak vissza, valamint klasszikus történeteket támasztanak fel új köntösben és új hősökkel. Ahogy azt egykor tették az Újvilágban…

Az eladási számok feltornászásának érdekében a Marvel mindent bevet: események események hátán, több címen átívelő közös kalandok, vadiúj és visszatérő sorozatok, és így tovább, és így tovább. Hogy mindebben mekkora jelentőséget kapnak majd a még aktív újvilági karakterek, azt nem tudhatjuk, mindenesetre e héten az X-Men Blue oldalain láthatjuk ismét Jimmyt, ahogy már megszokhattuk, egy kisebb szerep erejéig. Ennek fényében jöjjön a 43. hét egyetlen bemutatója!

legacy.jpg

X-MEN BLUE #14

Tartalom: Újabb fejezetéhez érkezett kedvenc mutánsaink immár igencsak hosszúra nyúlt küzdelme Mojo őrült valóságshow-jában. Most végre mintha fordulna a kocka, hiszen mindenki újra együtt van, teljes létszámban, készen a végső összecsapásra. Egyesített erővel feltehetően nem sok esélye lesz Mojónak az X-ek ellen, ugyanakkor nyilván várható még valami csavar, amivel ki lehet tölteni a hátralévő két felvonást.

Újvilági vonatkozás: Jimmy talán egy leheletnyivel több szerepet kapott ezúttal, mint az eddigiekben: az egyik csatajelenetben ő menti meg Jeant a biztos haláltól, és mintha alakulna valami románcféleség is kettejük között. Hiába, na, mégiscsak Rozsomák fia, ő sem bír ellenállni a vörösöknek… Nem tudom, mit tervez Bunn ezzel a mellékszállal, ám ha tippelnem kellene, feltehetően ismét kapunk majd egy Rozsomák–Jean–Küklopsz szerelmi háromszöget.

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr8513085454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása