Újvilági lapszemle – 2017. 44. hét

A Bosszú Angyalai és a Bajnokok két Föld határán

2017. november 04. - The_Maniac

avengers673banner.jpg

Legacy – azaz magyarul 'örökség', 'hagyaték'. Ez a Marvel Legacy, a Marvel aktuális korszakának kulcsszava. A cél: visszatérés a gyökerekhez, a hagyományok és a múlt tisztelete, miközben az új irányokról és karakterekről sem feledkeznek meg. Ahol csak lehet, újra a sorozatok eredeti számozását használják, halottnak hitt vagy rég nem használt szereplőket hoznak vissza, valamint klasszikus történeteket támasztanak fel új köntösben és új hősökkel. Ahogy azt egykor tették az Újvilágban…

Az eladási számok feltornászásának érdekében a Marvel mindent bevet: események események hátán, több címen átívelő közös kalandok, vadiúj és visszatérő sorozatok, és így tovább, és így tovább. Hogy mindebben mekkora jelentőséget kapnak majd a még aktív újvilági karakterek, azt nem tudhatjuk, mindenesetre e héten a The Avengers oldalain láthatjuk ismét Milest a vendégszereplő Bajnokok között egy kisebb szerep erejéig. Ennek fényében jöjjön a 44. hét egyetlen bemutatója!

legacy.jpg

THE AVENGERS #673

Tartalom: A Worlds Collide című közös kaland harmadik felvonásában végre lehull a lepel a főgonosz kilétéről (nem mintha eddig titok lett volna az előzetesekben), mikor Viv és a Sólyom átkerülnek a másik Földre. Közben a többiek sokat agyalnak, készülnek, majd még többet agyalnak, és készülnek még egy kicsit, vagyis ezúttal kevesebb akciót, cserébe pedig több párbeszédet és történetet kapunk. Ami pedig Vivvel történik, az végképp megpecsételheti a Bajnokok további sorsát…

Újvilági vonatkozás: Milest is láthatjuk ugyan itt-ott, olykor még beszél is a szentem, de a nagy káoszban ennél több szerep már nem juthatott neki… Afféle statisztaként funkcionál többnyire a háttérben, és a cselekmény eddigi alakulását tekintve erősen kétlem, hogy ennél többet terveznének vele. Úgy tűnik, a Bajnokok közül kizárólag Vivre fókuszálnak majd a folytatásban is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr2313163666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása