Újvilági előretekintő – 2018. május

Búcsú az Újvilág atyjától

2018. február 23. - The_Maniac

may2018banner.png

Kétségtelen, hogy a Marvel májusa egyetlen író nevétől lesz majd hangos: Brian Michael Bendisétől. Az Újvilág atyja hosszú éveken, sőt csaknem évtizedeken át volt a kiadó egyik oszlopos tagja – egyes bennfentes pletykák szerint bizonyos döntések csakis az ő kedvéért és közbenjárásának köszönhetően születhettek meg. Aztán derült égből villámcsapásként érkezett tavaly a hír, miszerint mindezek ellenére Bendis átigazol a konkurens DC-hez, talán végleg hátrahagyva a Marvelt és ottani sorozatait.

Ezzel Miles Morales is kénytelen lesz megválni „szülőatyjától” a Spider-Man utolsó Bendis által írt fejezetében, a 240. számban. Hogy ezt követően mi lesz az ifjú szuperhős sorsa, azt még mindig nem tudjuk, ám én attól félek, Bendis távozását követően sem ő, az Újvilág pedig végképp nem kap majd még akkora figyelmet sem, mint eddig. Lehet, hogy ez lesz az utolsó szög az Újvilág koporsójában? Hát hiába támadt fel ez az univerzum nem is olyan régen, senki nem lesz már, aki oda írjon történeteket?

SPIDER-MAN #240

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Oscar Bazaldua
Borító: David Marquez

EGY KORSZAK VÉGE MILES MORALES SZÁMÁRA!
A Marvel büszkén mutatja be Bendis bámulatos (bioelektromos) utolsó felvonását! Hét éven és két univerzumon át Miles Morales megjárta már az Újvilágot és több egyéb realitást, valamint tagja volt a Bosszú Angyalainak és a Bajnokoknak is. New York-i srác, diák, szerető szülők gyermeke és barát. Amikor pedig a városnak szüksége volt rá (illetve egyszer amikor a teljes multiverzumnak volt szüksége rá), akkor mindig PÓKEMBER volt. Ki ne hagyjátok a képregények szupersztárja, Brian Michael Bendis fináléját, amint búcsút int egyik legkedveltebb karakterének, miközben belepillanthatunk abba is, mit tartogat Miles Morales számára a jövő. 

sm240_thb.jpg

X-MEN BLUE #27

Írta: Cullen Bunn
Ceruzarajz: Marcus To
Borító: R.B. Silva

• Most, hogy az eredeti ötös tagjai elvesztek az űrben, mutánsok egy új csapata lépett színre, hogy szembeszálljanak a Fehér Királynővel, Plazmával, Miss Sinisterrel és Bástyával!
• Ám amíg nincs otthon az új X-Men, cincognak a Martalócok, és kegyetlenül lecsapnak Magnetóra.
• Magneto kénytelen meghozni egy borzalmas döntést, és ezzel csak még közelebb kerül a sötétséghez, amelyet maga mögött kívánt hagyni.

xmb27_thb.jpg 

X-MEN BLUE #28

Írta: Cullen Bunn
Ceruzarajz: Marcus To
Borító: R.B. Silva

• A fergeteges finálé! Végképp eldől a Fehér Királynő és Plazma sorsa!
• Magneto felfedi titkos tervét, valamint titkos szövetségeseit, hogy visszaverje az elszabadult káoszt!
• Az új X-Men tagjai közül nem mindenki kerül ki ebből a kalandból élve!

A BORÍTÓT NEM TETTÉK KÖZZÉ! 

CHAMPIONS #20

Írta: Jim Zub

Ceruzarajz: Sean Izaakse
Borító: Stefano Caselli

• Mi értelme meghódítani a világot, ha az már romokban hever, mire bárki elfoglalhatná? A Mester mindenáron meg akarja menteni a Földet saját magától, a Bajnokok pedig segíteni fognak neki ebben… 
• Valamint: új hős bukkan fel a lehető legváratlanabb helyről! De ki lehet ő?

champ20_thb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr413689866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása