Nagy Secret Wars-bejelentés!

A legfrissebb hírek!

2015. január 20. - The_Maniac

Eljött hát a pillanat: itt a nagy Secret Wars-bejelentés, amelynek hírét épp egy hete adta tudtunkra a Marvel. Egyelőre csak találgathatunk, mik fognak elhangozni a nyolcrészes megaeseményről, de mivel a májusi kezdés még azért elég messze van, úgy tippelem, sok konkrétumot nem fogunk hallani. De reméljük, tévedek!

Emlékeztetőül: a sztoriról élőben közlik majd a legfrissebb információkat honlapjukon, a marvel.com/secretwars címen nem mások, mint Axel Alonso főszerkesztő és Tom Brevoort szerkesztő. A bejelentés állítólag alapjaiban változtatja majd meg a teljes Marvel-univerzumot – és bizonyosan az Újvilágot is. Tegnap például arra már fény derült, hogy tavasszal az utolsó állandó újvilági sorozat, a Miles Morales: The Ultimate Spider-Man is az Ultimate FF és All-New Ultimates sorsára jut, és véget ér, bár a főhős, Miles valószínűleg valahol, valahogyan még visszatér. De vajon mi várható még?

sw_thb.jpg

20:56 – Kilövés! Percek múlva kezdünk, és bár ledöntött a lábamról valami szörnyű kór, egy nagy bögre tea és egy halom gyógyszer társaságában akkor is végigviszem az első kísérletemet egy élő blogközvetítésre, ha belepusztulok! Na jó, akkor talán nem, de még ott nem tartok.

21:02 Ti milyen hírekre számítotok?

21:03 – Elkezdődött! Axel Alonso főszerkesztő és Tom Brevoort szerkesztő is jelen vannak már.

21:05 – Az esemény írója Jonathan Hickman lesz, a rajzolója pedig Esad Ribic. Hickman már évek óta tervezi ezt a sztorit.

21:06 – Az Avengers és New Avengers című sorozatok egyaránt erre az eseményre készültek már az első számoktól.

21:07 – Brevoort szerint ilyen méretű eseményt még sosem olvashattunk a Marvelnél. Nem tudja, lehet-e még valamivel felülmúlni ezt.

21:10 A Marvel-multiverzum Földjei már egy ideje kapcsolatba kerültek egymással, egyre gyakrabban érintkeznek egymással, és ez katasztrofális jelenségekhez vezet, mely során két alternatív Föld ütközik egymással.

21:11 – És hogy mi lesz az Újvilággal? Összeütközik majd a klasszikus Marvel-univerzummal, és a kettőből létrejön egy új Marvel-univerzum. Vagyis a két világ a jelek szerint egybeolvad majd!

21:13 – A végén pedig csak két univerzum marad egy végső ütközés során. A legvégén pedig csak egy maradhat!

21:14 – A Csatavilágba került realitások mind hatással lesznek majd egymásra, és együtt fektetik majd le az új, egységes Marvel-univerzum alapjait.

21:16 – A Csatavilág maga lesz az új Marvel-univerzum. Nem lesz klasszikus világ, vagy Újvilág, csak a Csatavilág.

21:17 – Új sorozatok indulnak majd a Secret Wars alatt és után.

21:18 – Nemsokára közzétesznek egy interaktív Csatavilág-térképet is a Marvel honlapján.

21:19 – A Secret Wars legelső száma ingyenesen hozzáférhető lesz a Free Comic Book Day keretei között.

21:20 – A sorozat borítóit a fantasztikus Alex Ross készíti majd.

21:22 – A 2. szám elképesztően vastag lesz, a Marvel egyik leghosszabb képregénye Brevoort szerint.

21:24 – Íme pár borító, amint lesznek nagyobb felbontásban is, közzéteszem őket. Kattra nagyobbak lesznek!

swkicsi.jpg

21:28 Bocs, be kellett vennem egy lázcsillapítót, de újra itt vagyok! Brevoort ismét elmondta a mai este legfontosabb hírét, amit én sem győzök hangsúlyozni eléggé: a klasszikus Marvel-univerzum és az Újvilág is megszűnnek létezni jelenlegi formájukban.

21:30 – Időközben megszakadt a videoközvetítés is, de a szöveges még működik. Az új sorozatok és minik alkotóiról még nem rántják le a leplet.

21:34 Brevoort szavai: „The Marvel Universe as you know it is done. The Ultimate Universe as you know it is done.”

21:35 – A sorozatok ugyan újak lesznek, de a heti Marvel-képregények száma körülbelül ugyanannyi marad.

21:39 – Ezzel vége!

Huh, hát, nem is tudom, mit írhatnék így a végére! Azt hiszem, mindnyájunkra ráfér egy nap, hogy megemésszük ezt… Örültök? Erre számítottatok? Mit gondoltok, van értelme a klasszikus Marvel-univerzum és az Újvilág egyesülésének? És főleg: mi legyen majd ennek az új univerzumnak a neve? :)

Új-Marvel-világ? Klasszikus és újvilági univerzum? No, erre még alszom egyet. Addig is, remélem, élveztétek az első élő bejegyzésemet, ha lesz rá alkalmam, csinálok majd még ilyet.

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr637092219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása