Secret Wars – A bejelentés után egy nappal

Aludtatok rá egyet?

2015. január 21. - The_Maniac

Eltelt egy nap a Marvel nagy vihart kavaró bejelentése után, miszerint a Secret Wars során az Újvilág ÉS a klasszikus Marvel-univerzum is megszűnnek létezni jelenlegi formájukban. A realitások egyesülnek a Csatavilágban, amelyből a végén egy vadonatúj világ születik majd benne akár több univerzum karaktereivel, de pár újvilágival biztosan.

Olvasgattam a netes fórumokat, hozzászólásokat, és ahogy azt várni lehetett, a hír fogadtatása finoman szólva is vegyes a rajongók körében. Sokan odáig merészkedtek, hogy ez a Marvel eddigi legostobább lépése, amellyel a konkurens DC-t másolja, míg mások izgatottan várják a további fejleményeket. Ti hogyan vélekedtek? Mennyire volt szükségszerű ez a húzás, és mennyire tartjátok inkább csak egy újabb elkeseredett kísérletnek arra, hogy minél több 1. szám jelenhessen meg? Egyáltalán, mennyire lehet létjogosultsága egy kevert, klasszikus-újvilági univerzumnak a jövőben? Lent várom a szavazataitokat és a kommenteket!

Hogy érzel most, a nagy bejelentés után a Secret Wars című eseménnyel kapcsolatban?
Biztos király lesz, alig várom!
Majd meglátjuk.
Borzalmas ötletnek tartom.
Poll Maker

 

sw02.jpg

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr887093989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása