All-New, All-Different Marvel Universe II.

Újabb karakterekről hullott le a lepel

2015. június 05. - The_Maniac

Már jó ideje tudjuk, hogy közeleg az új Marvel-univerzum. Először minden elpusztult a Secret Wars 1. számában. Majd jött a Csatavilág, amelyben egyesült a megsemmisült realitások maradéka, és közben mi csak tehetetlenül figyeltük/figyeljük, ahogy sorra szűntek/szűnnek meg kedvenc sorozataink. Persze jöttek helyettük újak a Titkos Háború részeként, de vajon ezekből nő majd ki az új Marvel-univerzum? Vagy a Secret Wars után minden újraindul, és tiszta lappal kezdenek a karakterek?

Ugyanezzel a bevezetővel nyitottam ma reggeli bejegyzésemet az új univerzum főbb karaktereiről, akiket egy előzetes képen mutatott be nekünk a Marvel. Ám mint kiderült, az még csak az első ízelítő volt a sorban, hiszen máris érkezett egy második kedvcsináló alkotás, amelyen újabb központi szereplőket vonultatnak fel. Ha emlékeztek, reggel még hiányoltam az X-Ment és a Fantasztikus Négyest, de csodák csodájára e két csapatból is látunk végre pár tagot, ha nem is túl sokat… Katt tovább, és megtudjátok, kiket!

all_small.jpg

Katt a képre, és JÓVAL nagyobb lesz!

Sajnos sehol egy újvilági szereplő, úgyhogy ha nem haragszotok, most csak végigszaladunk a karaktereken balról jobbra, fentről lefelé, és a további elmélkedést meghagyom nektek a hozzászólásokban. Lássuk:

– Doktor Spektrum, akiről gyakorlatilag semmit nem tudok, bocsi. Világosítsatok fel róla, kérlek.

– Citizen V, akivel ugyanez a helyzet. Hol láthattuk őt korábban?

– Mordály és a Lény, méghozzá érdekes módon mindketten ugyanolyan szerelésben. Ben talán csatlakozik majd a Galaxis Őrzőihez? (Egyébként itt van egy nagyon halovány esély arra, hogy ez a képen az újvilági Ben Grimm, hiszen ő is tud kőtestet felvenni, de azért nem reménykedek…)

– Hüperion, akinek ezt a változatát szintén nem ismerem. Ő és Doktor Spektrum is a Jonathan Hickman által írt Avengers lapjain bukkantak fel, nem?

– Alatta az ott sajnos nem az újvilági Fátum Doktor, pedig nagyon úgy néz ki, de nem: ő Karnak, a Nememberek egyike.

– Mellette még egy Nemember Inferno személyében.

– Középen ismét Vasember virít, úgyhogy őt a jelek szerint nagyon nagy erőkkel fogják tolni az új univerzumban (is).

– Ha már Nememberek, akkor persze nem maradhat ki Medúza sem.

– Felette a Fenegyerek új, fekete szerkóban (minden bizonnyal az igen népszerű Netflix-sorozata hatására).

– Végre egy mutáns: X-23, aki Rozsomák régi, klasszikus öltözetét viseli kicsit átszabva. Ő lenne az új Rozsomák, akit már említettek a Marvel fejesei?

– Természetesen Űrlord sem fog kimaradni a buliból…

– … ahogy Doktor Strange sem, bár az a bitang nagy fejsze a kezében érdekes.

– És végezetül még egy mutáns, sőt még egy Rozsomák: az Old Man Logan főszereplője, az öreg Logan is láthatóan fontos szerepet kap majd a Marvel képregényeiben. Kíváncsi vagyok, hogy a kitalálója, Mark Millar mit szól ahhoz, hogy a karaktere a posztapokaliptikus világából a központi Marvel-univerzumba kerül… bár engem inkább az zavar, hogy még ő is hamarabb juthat reflektorfénybe, mint egy jóval komolyabb képregényes múltra visszatekintő és többször látott újvilági szereplő. Kár.

Ennyi lenne. Vajon van még bármi remény újabb újvilági karakterre Miles mellett? Kíváncsian várom a véleményeket, illetve az információkat azokról, akikről nem tudtam mit írni!

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr317520738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.06.07. 20:45:50

ejj, de jó lenne, ha a végén csak egy rozsi maradna és az az öreg rozsi lenne!
süti beállítások módosítása