Beköszönő

A Mániákus visszatér

2014. november 21. - The_Maniac

„Történelmi pillanathoz érkeztünk, kedves képregényrajongó társaim! Ma olvashatjátok a jubileumi elsõ Ultimate Marvel-hírcsokrunkat! Remélem, kedveteket lelitek majd benne…”

Ezekkel a szavakkal kezdtem anno 2006 augusztusában a kepregeny.net-en (ma már kilencedik.hu) első újvilági hírcsokromat Ultimate News #1 címmel. Már akkor a Marvel Ultimate-vonalának megszállottja voltam, és ez azóta sem változott - pedig maga az Újvilág rengeteg változáson esett át, és nem egyszer a megszűnés veszélye fenyegette az egész univerzumot… No, de ne szaladjunk ennyire előre!

Bár az Ultimate News is egyfajta hírblogként funkcionált, azért az mégsem volt teljesen ugyanaz a műfaj, mint amibe most lelkes amatőrként belevágok. Idővel biztosan egyre jobban belerázódom majd a blogírás és -adminisztrálás varázslatos világába, de addig is, kérlek, legyetek türelemmel.

Ugyancsak türelmet kérek majd a kedves követőktől az egyes bejegyezések között eltelt idő miatt. Igyekszem minél sűrűbben, remélhetőleg mindenki számára érdekes tartalommal frissíteni majd a blogot, de dolgozó emberként ez nyilván nem mindig sikerülhet terv szerint. Előre is elnézést a hosszabb kimaradásokért!

És hogy miért pont most kezdek neki egy ilyen blognak? Miért pont akkor, amikor már az Újvilág végleg megszűnni látszik (legalábbis jelenlegi formájában)? Nos, talán pont ezért éreztem úgy, hogy Ultimate-fanatikusként így méltó módon zárhatok le egy nagy korszakot (és talán nyithatok meg egy újat…?). A másik okom pedig még ennél is erősebb: mert miért ne?

Na ugye.

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr436921675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása