Secret Wars – Az utolsó napok

Újabb kedvcsináló érkezett a nagy eseményhez

2015. január 22. - The_Maniac

Nem sokkal a klasszikus Marvel-univerzum és az Újvilág végét előrevetítő nagy bejelentés után a Marvel máris kiadott egy újabb kedvcsinálót a Secret Wars kapcsán. Hiába, no, ezerrel dübörög a májusban kezdődő megaesemény reklámkampánya, úgyhogy bizonyára nem ez lesz az utolsó ilyen előzetes! Ezúttal csupán egyetlen rejtélyes oldalt kaptunk, valamint egy rövid magyarázatot mellé.

A kedvcsináló a Last Days, azaz „Utolsó napok” címet kapta, és ha minden igaz, ezzel az alcímmel fog futni jó pár sorozat és/vagy minisorozat a Secret Wars első szakasza alatt. Axel Alonso főszerkesztő így nyilatkozott: „Tény, hogy ez egy nagyon merész lépés, de kiállok amellett, hogy az univerzumaink történelme nem szorul javításra. Épphogy erre a hosszú történelemre építjük ezt az eseményt is, felhasználjuk a legnagyobb és legjobb részeit, hogy lássuk, hogyan létezhetnének egymás mellett. Nem is számítottunk arra, hogy mindenki elégedett lesz majd a döntésünkkel, de azt garantálhatom, hogy senki nem fog rosszul járni, aki nekivág a sztorinak.” Nos, majd kiderül, nem igaz? Addig is, katt tovább a Last Days részleteiért!

ld.jpg

„A Marvel-univerzum a pusztulás szélén!

Vajon mihez kezdenek majd hőseink az utolsó óráikban, mielőtt minden véget ér?

Mielőtt új fejezet kezdődhetne, előbb ennek véget kell érnie!”

Az ég elsötétül, a világok pedig elkezdenek szétesni! Közeleg a Secret Wars, és vele együtt a jelenleg ismert Marvel-univerzum pusztulása! A Last Days ennek a folyamatnak lesz a része, az egyike annak a három alcímnek, amelyekkel az esemény közben futnak majd a sorozatok és/vagy minisorozatok.

„Mit tennél, ha megtudnád, hogy a mai lesz az utolsó napod a Földön?” – teszi fel a kérdést Axel Alonso a kedvcsináló mellé érkezett rövid tájékoztatóban. „Ezzel a kérdéssel kell majd szembesülnie kedvenc Marvel-hőseinknek a Last Days alcímmel ellátott sztorikban, miközben felkészülnek a Secret Wars eseményeire és a Marvel-univerzum végére.

A Csatavilág alapjaiban változtat majd meg mindent, ezt már tudjuk, ám úgy tűnik, mielőtt ténylegesen elkezdődne a Secret Wars, előbb le kell zárulnia a Last Days elnevezésű történeteknek. Érdekes kérdés: vajon hogyan reagálnak majd az egyes karakterek arra a tényre, hogy talán csak napjaik vagy óráik vannak hátra? Vajon milyen titkokra derül majd fény? Kivel töltik majd az utolsó napokat?

„A Last Days egyike lesz annak a három alcímnek, amelyek szorosan kapcsolódnak majd a Secret Wars cselekményéhez” – nyilatkozta David Gabriel, a Marvel egyik fő marketingese. „Mindhárom alcím külön dizájnt fog kapni, saját stílust, amelyek segítségével azonnal látható lesz a kapcsolatuk a Secret Wars fejezeteivel. Így könnyebb lesz nyomon követni, hogy éppen melyik cím hova illeszthető az esemény teljes egészében.”

Jönnek tehát az utolsó napok, mielőtt minden véget érez mennyire hozta meg a kedveteket? Érdekes előzetest kaptunk, vagy csak egy újabb gyenge reklámfogást?

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr287098327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása