Ultimate-előzetesek – November

Új korszak kezdődik

2015. augusztus 18. - The_Maniac

Nincs mese, el kell fogadnunk a megmásíthatatlan tényt, hogy a Secret Wars után nem lesz többé Újvilág (sőt, igazából már most sincs, de ebbe most ne menjünk bele) – ellenben kapunk majd egy vadonatúj, egészen másféle Marvel-univerzumot, amelybe átmentenek pár újvilági karaktert is. Eddig két szereplőről tudhatjuk biztosan, hogy jelen lesznek a továbbiakban is: Miles Morales, az Újvilág Pókembere, valamint a gonosszá lett Reed Richards. Egyelőre tehát rájuk kettejükre koncentrálva állítottam össze a novemberi Ultimate-előzetesek listáját (bár talán túlzás listának nevezni összesen két címet…), de mivel nem tudhatom biztosan, hogy esetleg nem bukkannak-e fel ők vagy más újvilági karakterek itt-ott mellékszereplőkként, ezért könnyen előfordulhat, hogy valami most még kimaradt.

Akárhogy is, biztos válaszokat csak a későbbiekben kapunk majd, amikor végre lerántják a leplet a nagy titokról, hogy mi lesz az Újvilág többi lakójának a sorsa. Örökre odavesznek? Vagy van még remény legalább pár karakterre az új univerzumban? Esetleg előfordulhat, hogy akár még néhány újvilági helyszín is megmarad nekünk? Kérdések, kérdések és kérdések, de félek, ezek a Secret Wars végéig megválaszolatlanul maradnak. Nincs más kapaszkodónk tehát, csak az elméletek gyártása, na meg ez a kevéske előzetes kattintás után. A véleményeitekre pedig most is, mint mindig, nagyon kíváncsi vagyok a hozzászólásokban!

ALL-NEW, ALL-DIFFERENT AVENGERS #1-2

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz: Adam Kubert és Mahmud Asrar
Borító: Alex Ross
Alternatív borítók: Alex Ross, Mahmud Asrar, Luchiano Vecchio, Jim Cheung, Cliff Chiang és Oscar Jimenez

A Bosszú Angyalai halottak – éljenek a Bosszú Angyalai! A Föld legnagyobb hősei – Amerika Kapitány, Thor, Vízió és Vasember – mind független életet élnek, és nem kötődnek egyetlen csapathoz sem, ám amikor egy csillagokon túli fenyegetés veszi célba a világunkat, a sors ismét összehozza őket, sőt melléjük csapódik még Nova, Ms. Marvel és Miles Morales, azaz Pókember is!

aven2015001-cov-d3c3c.jpg          aven2015001-asrarvar-8f155.jpg

aven2015002-cov-67b03.jpg          aven2015001-rossvariant-89e6d.jpg

NEW AVENGERS #3

Írta: Al Ewing
Ceruzarajz és borító: Gerardo Sandoval
Alternatív borító: Chris Burnham

• A Bosszú Angyalainak szigetét megtámadták – az űrből!
• Kik lehetnek a Végtelenség Lovagjai? Vajon milyen messze képesek menni az Új Bosszú Angyalai, hogy megállítsák őket?
• Eközben Csalogány olyan bizonyítékra lel, amely arra utal, hogy áruló bujkál a csapatban…

newavn2015003-cov-tif-f5da9.jpg

Ennyi, és nem több. Kicsit kevés, nemde…? Ráadásul a New Avengers 3. számát csak tippre raktam be az első két számra és Reedre alapozva, de lehet, hogy ebben ő benne se lesz…

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr347716212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d2jangyu 2015.08.19. 10:47:55

Ez jo gagyi, hogy alig 10 evenkent csavarnak egyet a csapaton... o, hol van a klasszikus hoskor mar :/
süti beállítások módosítása