Előzetesek – 2016. március

Kezdődik a Standoff!

2015. december 15. - The_Maniac

Még véget sem ért a Secret Wars, a Marvel máris bejelentette jövő évi nagy dobásait, amelyek több képregényen át ívelnek majd. Hiába, pörögni kell ezerrel, nincs megállás, hiszen ezek a grandiózusabb sztorik rendre jól teljesítenek az eladási listákon, úgyhogy nem is egy, nem is kettő, hanem már rögtön négy eseményre is számíthatunk 2016-ban. Ezek közül újvilági rajongóként itt és most csupán a Bosszú Angyalaira koncentráló Standoff lehet érdekes, mivel az egykori Újvilág Pókembere, Miles Morales is ott van az egyik csapatban, így nyilván őt is érinti majd a cselekmény. A többi eseményről (Apocalypse Wars, Spider-Women, valamint az érthetően legnagyobb érdeklődéssel kísért Civil War II) is talán szót ejtek majd idővel, már amennyiben lesz újvilági vonatkozásuk, de ezúttal még biztosan nem.

Most tehát marad nekünk a Standoff (vagy Avengers: Standoff!, ahogy tetszik), melynek középpontjában egy Pleasant Hill nevű kisváros áll, amely sötét és gyilkos titkot rejteget… Egyelőre ennyi biztos, illetve hogy fontos szerepet kap majd mindebben a jelenlegi és a két korábbi Amerika Kapitány: Sam Wilson, Steve Rogers és Bucky Barnes. Márpedig ha Sam ott lesz a sűrűjében, teljesen érthető, hogy csapattársai a Bosszú Angyalaiból, azaz Vasember, Vízió, Thor, Ms. Marvel, Nova és persze Miles Morales sem lesznek messze, és becsatlakoznak majd a buliba. Na de vajon miért, hogyan és kinek az oldalán…? Katt tovább egy kis ízelítőért ebből, plusz a Spider-Man 2. számából!

banner05.jpg

SPIDER-MAN #2

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Sara Pichelli

• A Bosszú Angyalai elbuktak, így Miles Morales most egyedül néz szembe egy olyan ellenséggel, aki egymaga elpusztíthatná a teljes univerzumot.
De ami még ennél is fontosabb: a jegyei nem festenek túl fényesen.

mar01_thb.jpg

ALL-NEW ALL-DIFFERENT AVENGERS #7

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz: Adam Kubert
Borító: Alex Ross

A STANDOFF része!
• A BOSSZÚ ANGYALAI a BOSSZÚ ANGYALAI ellen! De miért? És hogyan?

mar02_thb.jpg

Sajnos ezúttal csupán ennyi… Hogy tetszenek?

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr848173784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.12.17. 10:44:35

az utolsó két kép nem jön be, direkt?

The_Maniac · http://ultimatemarvel.blog.hu/ 2015.12.17. 14:42:10

@doggfather: Javítva! Fogalmam sincs, mi történt, ez valami központi blog.hu hiba lehet. Előfordulhat, hogy más, régebbi bejegyzésekben is eltűntek a képek.
süti beállítások módosítása