Évzáró Secret Wars-szavazás

Melyik volt a kedvenc mellékszálatok?

2015. december 28. - The_Maniac

Elképesztő sebességgel repült el ez az év is, és bármilyen hihetetlen, kicsiny blogom is túl van már az első esztendőn – és ezért nagy-nagy köszönet minden kedves olvasómnak, hiszen érdeklődés híján ez a blog sem létezhetne. Pedig sokáig fennállt a veszélye annak, hogy az Újvilág idei teljes pusztulásával az Ultimate Marvel is lehúzhatja a rolót, mielőtt még igazán belelendültem volna, ám végül kiderült, hogy legalább pár újvilági karakter biztosan túlélte a Secret Wars viszontagságait. Hogy pontosan mit hoz a jövő az Újvilág nagy részének, azt persze még most sem tudjuk, de egyelőre ne is előre tekintsünk, hanem inkább vissza, és vessünk még egy pillantást a 2015-ös évet meghatározó Titkos Háborúra.

Május óta folyamatosan zajlik a Secret Wars, és még most sem ért véget, de legalább a temérdek, hozzá kapcsolható mellékszál már igen, így ezekről mára már mindenkinek lehet saját véleménye. Én is igyekeztem mindegyikről legalább néhány sort írni, nemcsak az Újvilághoz kapcsolhatókról, és meglettek a magam kedvencei – de most a ti véleményetek érdekelne. Tudom, nem könnyű a csaknem ötven(!) címből kiválasztani egyetlenegyet, mégis arra kérnélek titeket, próbáljátok meg, és a kattintás után szavazzatok a számotokra legkedvesebb minisorozatra vagy különszámra. A fővonalat most hagyjuk, az még úgysem zárult le, és döntsük el közösen, melyik volt ennek a grandiózus, szinte példátlan mennyiségű képregényt felvonultató eseménynek a legragyogóbb gyöngyszeme. Katt a szavazásért!

swbanner1.png

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr48205980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása