Előzetesek – 2016. május

Két Pókember és a Bosszú Angyalai

2016. február 16. - The_Maniac

maybanner.jpg

Az idei május a Civil War jegyében fog telni, ehhez semmi kétség nem férhet. Egyrészt érkezik majd a mozikba az Amerika Kapitány: Polgárháború, másrészt képregényes fronton is el fog indulni az új gigaesemény, a Civil War II. Nincs ebben persze semmi meglepő, hiszen a Marvel már évek óta azon van, hogy a képregényeit mindig az aktuális mozifilmjéhez igazítsa, hogy így is egymást erősítsék – továbbá annak idején az eredeti Civil War már önmagában is elég sikeres volt, hogy megérje elgondolkodniuk a folytatáson. Bizonyára sokan lesznek, akiknek nem fog tetszeni, hogy újabb bőröket húznak le a Polgárháborúról mind a mozikban, mind a képregényekben, és hogy nem sokkal a Secret Wars után máris egy újabb, mindenre kiható és szinte mindenkit érintő eseményt kell átvészelnünk, de ez van, erről szól ez az ipar manapság.

A nagy kérdés persze az, hogy megéri-e majd nekem is foglalkoznom a Civil War II cselekményével, azaz lesz-e bármilyen újvilági karakter, akit érinteni fog a sztori. Jelen pillanatban talán Milesnak van erre esélye a Bosszú Angyalaival, ám ez persze még csak találgatás, úgyhogy arra jutottam, hogy egyelőre jegelem ezt az új Polgárháborút, és csak akkor térek vissza rá, ha már biztosan tudjuk, lesz-e köze hozzá bárkinek is az egykori Újvilágból. Ez alkalommal tehát még ne számítsatok Civil War II-címekre az előzetesek között, de azért megéri továbbkattintanotok, hiszen lesz itt Pókemberből rögtön kettő is, egy vadonatúj Darázs, a Bosszú Angyalai, valamint egy régi ismerős egyenesen a Csatavilágból. Katt, és jöjjön tehát a májusi kínálat újvilági vonatkozásokkal!

SPIDER-MAN #4

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Sara Pichelli

• Miles még épp csak hozzászokott ehhez a vadonatúj Marvel-univerzumhoz, amikor a média felkapja őt a bőrszíne miatt – plusz most még osztoznia is kell a saját sorozatán egy új mutánssal, akinek a neve… türelem…
• Továbbá New York vezérnője, a Fekete Macska is kivetette a hálóját erre az új Pókemberre. Vérdíjat tűzött ki a fejére, és így már senki sincs biztonságban!

sm2016004-cov-col-982ad.jpg

ALL-NEW ALL-DIFFERENT AVENGERS #9

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz: Mahmud Asrar
Borító: Alex Ross
Alternatív borítók: Alex Ross és Khoi Pham

ÚJ SZTORI veszi kezdetét!
• Színre lép a vadonatúj Darázs! De ki ő? Mi ő? És mi a célja a Föld leghatalmasabb hőseivel?

aven2015009-cov-7842f.jpg

THE AMAZING SPIDER-MAN #12

Írta: Dan Slott
Ceruzarajz: Giuseppe Camuncoli
Borító: Alex Ross
Alternatív borító: Jamal Campbell

• Itt kezdődik a POWER PLAY!
• A Hihetetlen Pókember, Vasember, Pókember és a Bosszú Angyalai mind együtt ebben a grandiózus sztoriban!
• A SECRET WARS legveszélyesebb gonosztevője, a KORMÁNYZÓ felfedi valódi szándékait – és csakis a Marvel-univerzum legnagyobb hősei állhatják az útját.

asm2015012-cov-565d8.jpg

MS. MARVEL #7

Írta: G. Willow Wilson
Ceruzarajz: Takeshi Miyazawa
Borító: David Lopez

Az Új Generáció!
• Miközben közeleg a Polgárháború, Ms. Marvel összeáll Pókemberrel és Novával életük eddigi legnagyobb megmérettetésén: egy országos tanulmányi versenyen.
• Ám a matek lesz a legkisebb bajuk, amikor a háború előszele őket is eléri.
• A legjobb, legokosabb és legszeretnivalóbb hősök a Marvel legnagyobb csatájához vezető útra lépnek.
• Félre, Vasember, bízd ezt a kölykökre!

msmarv2015007-2cca2.jpg

Nos? Van köztük bármi, ami az ínyetekre való?

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr168369860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása