Előzetesek – 2016. augusztus

Igen, a nyár vége is a Polgárháborúról fog szólni

2016. május 17. - The_Maniac

augbanner.jpg

Úgy tűnik, egy nyarat sem úszunk meg valamilyen háború nélkül: tavaly ilyenkor a Titkos Háborútól volt hangos minden a Marvelnél, most pedig a második Polgárháborútól lesz. Ahogy lassan, de biztosan mindent beborít majd a Civil War II, mi, olvasók úgy fogjuk egyre izgatottabban várni a végkifejletet a fővonal és a temérdek mellékszál tengerében – vagy azért, mert tényleg annyira magával ragad majd minket a sztori, vagy azért, mert már nagyon elegünk lesz az egészből, és csak a közelgő lezárás hozhat majd megnyugvást a gigaesemény után. Akárhogy is alakul, én mindössze annyit kérnék a Marvel fejeseitől, hogy a következő hiper-szuper eseményük ne valamilyen „War” vagy „Wars” legyen. Előre is köszönöm.

Szóval, lássuk, mit is tartalmaz az augusztusi előzetesek általam is bemutatott kínálata: a két szokásos cím (Spider-Man és All-New All-Different Avengers) mellett természetesen folytatódik maga a Civil War II, nem is beszélve az ahhoz kapcsolódó kiadványok tömegéről, melyekről ezúttal is csupán a borítókat mutatom be nektek, csak így magukban, a teljesség igénye nélkül. Aztán persze az újvilági Reed sem marad majd ki a buliból a The New Avengers új fejezetében, valamint kapni fogunk egy különszámot is az All-New All-Different Avengers Annual személyében, sőt még a The Unbelievable Gwenpool (igen, ez a sorozat valamiért létezik) is beugrik. Érdekességek lesznek tehát bőven, csak legyen időm mindet végigolvasni… és persze legyen a Civil War II legalább csak fele annyira maradandó élmény, mint amennyire beharangozzák, és akkor már nem lesz baj. Katt tovább az előzetesekért!

CIVIL WAR II #5

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: David Marquez
Borító: Marko Djurdjevic
Alternatív borítók: Michael Cho, Kim Jung Gi és Phil Noto

Az esemény első felének elsöprő következményei minden képzeletet felülmúlnak és a Marvel-univerzum minden sarkában érezhetők. Fény derül az igazságra Ulysses jövőlátó képességét illetően, és ez mindent megváltoztat. Az oldalak felálltak egymással szemben, hogy megkezdődjön a Marvel-univerzum történetének legnagyobb összecsapása. És ez még messze nem minden. A sztori immár galaktikus méreteket ölt!

 cwii-05-final-8ffa9.jpg          cwii-5-cho-var-98fe4.jpg

SPIDER-MAN #7

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Nico Leon
Borító: Sara Pichelli
Alternatív borító: Declan Shalvey


A CIVIL WAR II RÉSZE!
• Nem mindig könnyű egy mentort és példaképet követni!
• Miles Morales és barátai, Nova és Ms. Marvel próbálnak megbirkózni a Marvel-univerzum legnagyobb konfliktusával azóta, hogy ők hárman szuperhősök lettek.

sm2016007-cov-6ab9a.jpg

ALL-NEW ALL-DIFFERENT AVENGERS #13

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz: Adam Kubert
Borító: Alex Ross
Alternatív borító: Kris Anka

A CIVIL WAR II RÉSZE!
Teljes meggyőződéssel afelől, hogy a helyes oldalt választotta a háborúban, Vízió hajtóvadászatba kezd az időn keresztül, hogy megállítsa a Föld egyik legnagyobb gonosztevőjét!

aven2015013-cov-40d60.jpg          aven2015013-tsumvar-35b52.jpg

ALL-NEW ALL-DIFFERENT AVENGERS ANNUAL #1

Írta: G. Willow Wilson, Mark Waid, Faith Erin Hicks és sokan mások
Ceruzarajz: Mahmud Asrar, Veronica Fish, Faith Erin Hicks és sokan mások
Borító: Alex Ross
Alternatív borítók: Alex Ross, Skottie Young, Mahmud Asrar és Jay Fosgitt

Álmodoztatok róla, kértétek, vágyakoztatok rá – hát most ITT van! A Bosszú Angyalaiból senki sincs biztonságban… Kamala Khan rajongói novelláitól! Egy rakás vendégalkotó közreműködésével!

avengers-annual-1-var-7c6d6.jpg          avengers-annual-1-ee139.jpg

THE NEW AVENGERS #15

Írta: Al Ewing
Ceruzarajz: Paco Medina
Borító: Julian Totino Tedesco

A CIVIL WAR II RÉSZE!
• Szöktetés 6000 méter magasan! Az A.I.M. tudományos osztaga akcióba lendül, hogy kiszabadítsák az Új Bosszú Angyalai egyik tagját a S.H.I.E.L.D.-től!
• De lehet, hogy félrevezetik őket? És ez a hibájuk talán Roberto Da Costa életébe kerül majd?
• Eközben, mialatt a POLGÁRHÁBORÚ egyre inkább felpörög, Reed életbe lépteti a B-tervet: az Egyesült Államok teljes meghódítását!

newavn2015015-cov-0a45d.jpg

THE UNBELIEVABLE GWENPOOL #5

Írta: Christopher Hastings
Ceruzarajz: Irene Strychalski
Borító: Stacey Lee
Alternatív borító: Ema Lupachino

• Mi a legjobb dolog a képregényhősök világában?
• A KÖZÖS KALANDOK, BÉBI!
• Gwen találkozik Miles Moralesszel, azaz PÓKEMBERREL!

gwenpool2016005-d5cf7.jpg

CIVIL WAR II-mellékszálak (Borítógaléria)

Katt a borítókért!

Civil War II mindenütt! Számotokra melyik a legérdekesebb?

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr1008724728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása