Előzetesek – 2017. január

Szörnyek mindenütt!

2016. október 18. - The_Maniac

janbanner.jpg

A Civil War II messze nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezen nincs mit szépíteni, és a még hátralévő fejezetek sem fognak már ezen változtatni, ezt szinte biztosra vehetjük. A legtöbb olvasó csak a sztori végét várja már, miközben a konkurens DC Rebirth-úthengere megállíthatatlanul dübörög az eladási listák élén, egyre inkább elnyomva a Marvel kiadványait. Mit lehetne ilyenkor tenni? Hogyan lehetne visszanyerni egy eseménybe belefáradt rajongótábort? Mivel mással, még több eseménnyel! Bizony, a Marvel fejesei gondoltak egyet, és telenyomták a jövő januári kínálatukat több címen átívelő történetekkel és közös sztorikkal, így egyszerre fog futni az Inhumans vs. X-Men, a Monsters Unleashed!, a The Clone Conspiracy, valamint Miles Morales és Pók-Gwen egymás sorozataiba átívelő kalandja. Ember legyen a talpán, aki mindezt követni tudja majd – én már most ki is jelentem, hogy maradok az újvilági vonatkozású címeknél, köszönöm szépen.

A szokásos Spider-Man és Champions mellé tehát januárban betársul majd a Spider-Gwen, illetve az említett események közül a Monsters Unleashed!, amelyben a Bajnokok révén Miles is szerepet kap majd a jelek szerint. Egy ideje már tudtuk, hogy közeleg ez az új, hatalmas szörnyetegekkel túlzsúfolt minisorozat, amely érint majd több más címet is, ám valahol mélyen bíztam abban, hogy talán nem lesz semmilyen köze senkihez az egykori Újvilágból, és akkor kihagyhatom… Nem így lett: az előzetes alapján gyakorlatilag mindenki benne lesz, aki él és mozog, így Miles is. Egyelőre el nem tudom képzelni, milyen történetet fognak kikerekíteni egy „Marvel-hősök kontra óriásszörnyek” felállásból, de van egy olyan baljós előérzetem, miszerint nem ez fogja visszahódítani majd az eladási listák trónját a DC-től… Meglátjuk, nem akarok előre vészmadárkodni, elnézést is érte, jöjjenek inkább az előzetesek!

MONSTERS UNLEASHED! #1

Írta: Cullen Bunn
Ceruzarajz és borító: Steve McNiven
Alternatív borítók: Ken Niimura, Francesco Francavilla, JeeHyung Lee, Mike Mignola és Geof Darrow

A GIGANTIKUS ÖSSZECSAPÁS, AMELYRE MINDEN MARVEL-RAJONGÓ VÁRT, NAPJAINK LEGKIVÁLÓBB ALKOTÓITÓL!!!
Mindenki itt van: a BOSSZÚ ANGYALAI, a BAJNOKOK, a GALAXIS ŐRZŐI, az X-MEN és a NEMEMBEREK, mind együtt egy rakás szörnyeteggel szemben, amelyek a Marvel-univerzum minden szegletét fenyegetik. Kik azok a LEVIATHONOK? Ki irányítja őket? Hogyan lehetne megállítani őket, mielőtt a Földből mindössze egy kies, élettelen pusztaság maradna utánuk? Ezt a nyitányt senki sem hagyhatja ki!

monsters01_thb.jpg

monsters02_thb.jpg          monsters03_thb.jpg

monsters04_thb.jpg          monsters05_thb.jpg

SPIDER-MAN #12

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Sara Pichelli
Alternatív borító: Richard Isanove

• HÁT ELJÖTT! A PILLANAT, AMELYRE MIND VÁRTATOK! A CSÓK, AMELYTŐL VISSZHANGZIK MAJD MINDEN!
• A két legszeretetreméltóbb hős újabb okot ad rá, hogy szeressük őket ebben a közös történetben.
• Hogy jutott idáig Miles és Gwen?!

sm12_thb.jpg          sm12b_thb.jpg

SPIDER-GWEN #16

Írta: Jason Latour
Ceruzarajz és borító: Robbi Rodriguez
Alternatív borító: Dave Johnson

• A SPIDER-MAN oldalain elkezdett sztori itt folytatódik: Miles és Gwen egy olyan kalandba csöppennek, amely mindkettejük életét (és univerzumát) alapjaiban rengeti majd meg.
• Ne feledjetek már előre lefoglalni magatoknak egy példányt!

sgwen16_thb.jpg          sgwen16b_thb.jpg

CHAMPIONS #4

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz és borító: Humberto Ramos

Elszánták magukat, hogy bizonyítanak az egész világ előtt, ám a Bajnokok most mégis belefutnak egy vesztes helyzetbe – és az, hogy végül mi lesz az egész végkimenetele, új oldaláról mutat majd be bizonyos tagokat a csapatból.

champ4_thb.jpg

Ennyi, és nem több, engem pedig egyre inkább csábít a DC kínálata… Velem lenne a baj?

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr5311819271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása