Előzetesek – 2017. február

Szörnyetegek, Pókemberek, Bajnokok

2016. november 23. - The_Maniac

bannerfeb2017.jpg

Kezdem úgy érezni, hogy a Marvel direkt ki akar szúrni velem… vagy csupán a kialakulóban lévő üldözési mániám beszélne belőlem? Nem tudom, mindenesetre ha én valamiről megírom, hogy nem szeretem, mintha csak azért is azt kezdenék el tolni nagy erőkkel. Nem kedvelem a rengeteg eseményt egymás hegyén-hátán, megállás nélkül? Még többet adnak ki egyszerre, mint valaha! Nem tartom jó ötletnek, ha egy nemrég elindult, új címet idejekorán bevonnak egy nagyobb eseménybe? A tényleg mindössze pár fejezetet megélt Champions máris bekerül a Monsters Unleashed! mellékszálai közé (még ha csak egy különszám formájában is)! Irtózom Gwenpool karakterétől? Oda se neki, rögtön berakják őt egyenesen a Bajnokokhoz, hogy lerombolja a fiatalok ígéretesen induló sorozatát! Miért kell ezt…? Ha a Marvelnél tényleg olvassa valaki szerény kis blogomat, és jól szórakozik a szenvedésemen, hát leborulok előtte, gratulálok, legyőzettem…

De komolyra fordítva a szót: a februári kínálat jelenlegi állása szerint úgy néz ki, hat kiadvánnyal is foglalkozhatok majd a jövő év második hónapjában. Lesz rögtön két újabb felvonás a Monsters Unleashed! című megaszörnyes akcióorgiából, illetve ehhez kapcsolódva a Champions MU-jelzésű különszáma. Nem marad majd el persze az újabb Spider-Man sem Pók-Gwennel (vagy PókGwenberrel…?) kiegészülve a Spider-Gwen oldalain, továbbá érkezni fog egy „sima”, MU-mentes Champions is… hajh… Gwenpoollal. Ha mindehhez egyébként hozzávesszük a Gwen-témájú szörnyes alternatív borítókat is, akkor teljesen világossá válik, hogy a Marvel totális gwenizálódási folyamata végképp megállíthatatlanná vált, és az ég legyen irgalmas hozzánk, amikor Pók-Gwen és Gwenpool után megérkezik majd Gwulk, Captain Gwenerica és Iron Gwen is… bár talán ilyen mélyre már csak nem süllyedne a Marvel. Ugye?

MONSTERS UNLEASHED! #2

Írta: Cullen Bunn
Ceruzarajz és borító: Greg Land
Alternatív borítók: Asamiya, Arthur Adams, Francesco Francavilla, Jack Kirby, Jeffrey Veregge és Leinil Francis Yu

A MARVEL TÖRTÉNETÉNEK LEGHATALMASABB ESEMÉNYE FOLYTATÓDIK!
• A Marvel-univerzum hősei a Leviathon-szörnyek egyik hullámát verik le a másik után, miközben egyre többen és többen esnek el… MARVEL KAPITÁNY és társai az űrből csapnak le a rémségek hordájára, míg AMERIKA KAPITÁNY és a BOSSZÚ ANGYALAI lent, a bolygó felszínén tartják a frontot.
• A káosz közepette egy rejtély kezd kibontakozni, és ELSA BLOODSTONE lehet az egyetlen, aki össze tudja rakni a kirakós darabkáit, hogy megtalálja a választ a Föld megmentésére…
• … vagy lehet, hogy ezzel épp csak felgyorsítja a pusztító vég közeledését?

monunl2017002-covcol.jpg          monunl2017002-kirbycov.jpg

MONSTERS UNLEASHED! #3

Írta: Cullen Bunn
Ceruzarajz és borító: Leinil Francis Yu
Alternatív borítók: Q Hayashida, Ed McGuinness, Francesco Francavilla, Sanford Greene és Greg Land

A VILÁG OSTROM ALATT… KI MENTHET MEG MINKET?!
• Miközben a szörnyetegek folytatják támadásaikat a Föld és hősei ellen, végre teljesen világossá válik, ki is áll az egész mögött… és közben egy új szövetséges is felbukkan a romok közül, ami mindenkit meglep…
• De mi köze mindehhez egy New York-i kisfiúnak… és hogyan kapcsolódik a NEMEMBEREK ősi titkaihoz?
• A tél legnagyobb eseménye tovább pörög olyan lehengerlő stílusban, ahogy azt csakis tőlünk kaphatjátok!!

monunl2017003-covcol.jpg          monunl2017003-mcguinnessvar-color.jpg

CHAMPIONS #1.MU

Írta: Jeremy Whitley
Ceruzarajz: Ro Stein és Ted Brandt
Borító: Simone Bianchi
Alternatív borító: Dave Johnson

A MONSTERS UNLEASHED! MELLÉKSZÁLA!
• Egy veszélyes lelőhely! Egy békés tüntetés! Valamint egy csapat szabadúszó önkéntes, akik a munkahiány ellen küzdenek bármi áron!
• Épp testhezálló feladat a Bajnokoknak, nem igaz? Csak éppen senki nem figyelmeztetett AZ ÉGBŐL ALÁHULLÓ ÓRIÁSSZÖRNYEKRE!

champmu2016001-cov.jpg          champmu2017001-gwenster-var.jpg

SPIDER-MAN #13

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Sara Pichelli

• Miles és Gwen közös kalandja Gwen univerzumába vezeti a fiatalokat, miközben egy Miles számára rendkívül fontos egyén nyomában járnak.
• Ám a hajsza közben hőseink komoly vitába keverednek!

sm2016013-cov.jpg

SPIDER-GWEN #17

Írta: Jason Latour
Ceruzarajz és borító: Robbi Rodriguez
Alternatív borító: Joe Jusko

Ki lehet a rejtélyes gonosztevő, aki Miles univerzumát fenyegeti egészen Gwen világából?!

spgwen2015b017-cov.jpg

CHAMPIONS #5

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz és borító: Humberto Ramos
Alternatív borítók: Joe Quinones és Joe Jusko

Na, pompás! Épp amikor a Bajnokok elindítottak egy remek kis mozgalmat, megérkezik Gwenpool, hogy az egészet romba döntse – illetve „feljavítsa” – a maga következményeket figyelmen kívül hagyó, erőszakos és emberi életeket veszélyeztető módján!

champ2016005-cov.jpg          champions005variant.jpg

Gwenpool, már itt is…? Na jó, én mentem.

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr3211992002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása