Előzetesek – 2017. április

Eseménytelen április

2017. január 27. - The_Maniac

apr_banner.jpg

Igen, eseménytelen április – ám ezt a szót most a lehető legpozitívabb értelemben használom. Végre egy hónap, amikor egyetlen nagy, tucatnyi címen átívelő sztori miatt sem kell majd aggódnunk (legalábbis az újvilági szempontból releváns címeknél biztosan nem), és élvezhetjük a kedvenc sorozatainkat úgy, ahogy vannak, a maguk kis önálló történeteivel. A Spider-Man például a jelek szerint újra vissza fog kerülni az új Marvel-univerzumba, hogy immár csakis Milesra és családjára koncentráljon Pók-Gwen nélkül, azaz a két fiatal Pók közös kalandja véget ér (hogy vajon a románcuk is, az majd eldől). Pókember persze közben a Champions oldalain sem fog unatkozni, hiszen a csapat összecsap majd egy másik bandával, akik számomra egyelőre totál ismeretlenek, de talán ti majd felismertek közülük valakit. Milesszal kapcsolatban áprilisban nem is lesz más, és részemről ez rendben van, nem kell mindig túlterhelni szegény srácot.

Érdekes fordulat áll majd be viszont a másik újvilági túlélő, Reed Richards gonosztevői pályafutásában, hiszen úgy tűnik, a márciusban kezdődő konfrontációja az éppen jó útra térő Fátummal még tovább fog gyűrűzni, hogy aztán sor kerülhessen egy újabb Victor–Reed összecsapásra az Infamous Iron Man 7. számában, csak éppen ezúttal fordított szerepkörökben. Jelen pillanatban számomra ez a sztori tűnik a legizgalmasabbnak az áprilisi kínálatból: egyrészt már rég vártam, hogy Fátum és Reed találkozzanak, másrészt pedig így, hogy Victor időközben egy afféle új Vasember lett, még feszültebb és fordulatosabb lehet kettejük kapcsolata. El se tudnék képzelni ironikusabb csapást Fátum számára, mint hogy hősi karrierjének legkomolyabb ellenfele éppen egy Reed Richards legyen! Meglátjuk, mi sül majd ki ebből az egészből a Marvel kemencéjében, ám addig is: katt tovább az előzetesekért!

SPIDER-MAN #15

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Sara Pichelli
Borító: Patrick Brown
Alternatív borító: Elizabeth Torque


A Pók-Gwennel közös kalandja után Miles élete a feje tetejére áll. Rio Morales, Miles édesanyja hirtelen egy olyan világban találja magát, amelyet nem ismer és nem is ért. MIHEZ KEZD MOST?!

sm15.jpg

CHAMPIONS #7

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz és borító: Humberto Ramos
Alternatív borító: Marco Checchetto

ÖSSZECSAPÁS A SZABADÚSZÓKKAL!

ch07.jpg

INFAMOUS IRON MAN #7

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Alex Maleev

Egy halott univerzum egyik utolsó túlélője, Reed Richards tervei a világgal jóval őrültebbek és vadabbak, mint amilyeneket Fátum Doktor valaha is kiötlött. Most Fátum Vasemberként az egyetlen, aki e gonosztevő útját állhatja. Fátum a hős? És Richards az ellenség? Miféle őrület ez?

iim07.jpg

Három cím, nem több. Ígéretesek?

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr4212155437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása