Újvilági lapszemle – 2018. 25. hét

Új taggal bővülnek a Bajnokok

2018. június 21. - The_Maniac

champions21banner.png

Legacy – azaz magyarul 'örökség', 'hagyaték'. Ez a Marvel Legacy, a Marvel aktuális korszakának kulcsszava. A cél: visszatérés a gyökerekhez, a hagyományok és a múlt tisztelete, miközben az új irányokról és karakterekről sem feledkeznek meg. Ahol csak lehet, újra a sorozatok eredeti számozását használják, halottnak hitt vagy rég nem használt szereplőket hoznak vissza, valamint klasszikus történeteket támasztanak fel új köntösben és új hősökkel. Ahogy azt egykor tették az Újvilágban…

Az eladási számok feltornászásának érdekében a Marvel mindent bevet: események események hátán, több címen átívelő közös kalandok, vadiúj és visszatérő sorozatok, és így tovább, és így tovább. Hogy mindebben mekkora jelentőséget kapnak majd a még aktív újvilági karakterek, azt nem tudhatjuk, mindenesetre e héten a Champions oldalain láthatjuk újfent Milest, sajnos ez alkalommal is mindössze egy kisebb szerep erejéig. Ennek fényében jöjjön hát a 25. hét egyetlen rövid bemutatója!

legacy.jpg

CHAMPIONS #21

Tartalom: Véget ér ifjú hőseink sarkvidéki kalandja, méghozzá nem is akárhogy: vadonatúj taggal bővülnek, aki ráadásul egy teljesen eredeti, minden szempontból friss karakter. A „Snowguard” kódnévre hallgató leányzó érdekes képességekkel rendelkezik, és minden esélye megvan rá, hogy idővel legalább akkora népszerűségre tegyen szert, mint csapattársai. Azt nem mondanám, hogy egymagában is megállná a helyét, de így, a többi fiatallal osztozva egy sorozaton működhet. Meglátjuk, mi lesz belőle.  

Újvilági vonatkozás: Miles ezúttal kimarad a nagy összecsapásból, helyette inkább láthatatlanságát kihasználva felfedezi ellenségük bázisát, és így talál rá a fogságban senyvedő Snowguardra. Rögvest kiszabadítja, majd gyorsan hangot is ad azon véleményének, hogy csatlakoznia kéne a Bajnokokhoz. Ez aztán így is lesz, szóval mondhatjuk, hogy ez egy sikeres nap volt újvilági hálószövőnk számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr8114060845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása