Karakterevolúció: Venom

A fekete trutymó története

2019. december 03. - The_Maniac

venombanner.png

Az újvilági Venom, bár nem szerepelt sokat, meglehetősen jókora népszerűségnek örvendett az Újvilág első korszakában. Nemcsak képregényben, az Ultimate Spider-Man oldalain találkozhattunk vele, hanem az azonos című videojátékban is, amelyben főszerepet kapott az egyik játszható karakterként. Sajnos ezután elég gyorsan megfeledkeztek róla, és a harmadik korszakra időzített visszatérése is felemás fogadtatásban részesült (talán azért, mert az nem is az első Venom volt…).

Ezek után rendkívül meglepett, amikor múlt hónapban a Venom 20. számában újfent felbukkant a fekete veszedelem, igaz, még csupán gazdatest nélküli állapotában, ártalmatlanul, egy üvegtárolóba zárva, ahogy annak idején először láttuk. Úgy tűnik, egyre népesebbé válik az újvilági Pókember-gonosztevők tábora, hiszen a Zöld Manó után immár Venom is csatlakozott az új Marvel-univerzum lakóihoz. A kérdés már csak az, hogy mikor tesz szert egy új testre, mellyel egyesülhet…

venomline.pngRemélhetőleg folytatása következik hamarosan, valahol, valamilyen formában…

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr8015336748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása