Futottak még… – 2020. 38. hét

Megalakul a Háló Szövetsége

2020. szeptember 17. - The_Maniac

sins.png

Bizonyára már nektek is feltűnt, hogy egy ideje elég szigorúan megszűröm, mely újvilági vonatkozású képregényekkel foglalkozom részletesebben a bejegyzéseimben. Hosszabb kritikát csakis akkor írok, ha az adott kiadvány főszereplői közül legalább az egyikük az Újvilághoz kapcsolható, valamint a cselekménybe is szorítottak annyi tartalmat, hogy megérje időt és energiát fektetnem az értékelésbe. Minden másnak pedig ott vannak a heti lapszemlék, egy-egy rövidebb bemutatóval.

Ám mi legyen, ha valamiben egy újvilági karakter szerepe olyannyira jelentéktelen, hogy már lapszemlét sem érdemes írni róla? Nos, ezekre az esetekre született meg a Futottak még… – egy heti válogató elhanyagolható, egészen minimális újvilági vonatkozással, illetve olyan sztorikkal, amelyek vagy más világokban játszódnak, vagy annyira komolytalanok, hogy egyszerűen úgy érzem, nem érdemelnek többet pár sornál. Erre a hétre egy ilyen megjelenés jutott…

marvels.png

 

asm_2.jpgTHE AMAZING SPIDER-MAN: THE SINS OF NORMAN OSBORN

Újvilági karakter: Miles Morales / Pókember

A múlt héten beharangozott közös Pók-kaland ebben a különszámban veszi igazán kezdetét: Miles és öt Póknő egyesítik erőiket, hogy megmentsék Petert… elsősorban tulajdonképpen saját magától! Vajon az újvilági Osborn is szerepet kap majd a sztoriban?

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr7916204352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása