All-New, All-Different Avengers – Miles a Bosszú Angyalai között!

A vadonatúj felállásból Miles sem hiányozhat

2015. június 24. - The_Maniac

Ahogy pár napja a Spider-Man esetében, úgy ma ismét egy izgalmas, de igazából a legkevésbé sem váratlan hírrel állt elő a Marvel: a Secret Wars eseményeit követő új univerzumban egy vadonatúj, eddig sosem látott Bosszú Angyalai alakul majd az All-New, All-Different Avengers oldalain, és ott lesz köztük az Újvilág Pókembere, Miles Morales is! Hogy ez miért nem váratlan, azt mindenki tudhatja, aki olvasta a májusi Free Comic Book Day keretei között megjelent The All-New, All-Different Avengers bevezető fejezetét, amelyben már láthattuk, kikből fog állni az új csapat (Amerika Kapitány, Vasember, Thor, Vízió, Pókember, Ms. Marvel és Nova). Emlékszem, akkor még nagyon drukkoltam, hogy legalább egy kicsit rövidítsék le az ősszel induló sorozat címét, és végül is ez megtörtént, hiszen a The lekerült az elejéről…

Az író és rajzoló személye sem lesz meglepetés az ingyenes prológus olvasóinak: Mark Waid és Mahmud Asrar lesznek az illetők, ami viszont újdonság, hogy Adam Kubert is besegít majd a rajzolásba. Ezzel az a cél, hogy évente több mint 12 szám is megjelenhessen a sorozatból, ami dicséretes terv – reméljük, meg is fog valósulni. A Marvel fejesei külön kiemelték, milyen büszkék rá, hogy egy ilyen összetett, multikulturális csapatot alkottak (Thor nő, Amerika Kapitány és Pókember afroamerikaiak, Ms. Marvel pedig pakisztáni), továbbá hogy rendkívül érdekes szituációkat szül majd, hogy hárman a tagok közül még tinédzserek, akiknek iskolába is kell járniuk. Ráadásul a csapatnak komoly pénzügyi nehézségei is lesznek, ami kissé furcsa, tekintve hogy Vasember is köztük lesz. Lehet, hogy Tony Stark tönkre fog menni…? Akárhogy is, várjuk a sorozatot, és azt is, hogy netalán Miles mellett más újvilági karakterek jövőjéről is halljunk végre!

avengers_1.jpg

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr887570672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.06.25. 08:19:41

"Marvel fejesei külön kiemelték, milyen büszkék rá, hogy egy ilyen összetett, multikulturális csapatot alkottak "

Reméljük majd arra is büszkék lehetnek, hogy sikerül jó történeteket kiadni velük..
süti beállítások módosítása