Ultimatum, képgaléria – Újvilági események VII.

Egy korszak véres lezárása képekben

2014. december 18. - The_Maniac

Ultimátum: [lat] 1. határidőhöz kötött utolsó figyelmeztetés, a címzett félre súlyos következményekkel járó diplomáciai jegyzék, diplomáciai fenyegetés; 2. határidőhöz kötött, cselekvésre késztető utolsó figyelmeztetés.” – Idézet az Idegen szavak szótára 2007-es kiadásából.

Nem, még mindig nem szabadulhatunk az Ultimatum szorításából! Biztosan feltűnt nektek, hogy az eseményt bemutató két bejegyzésembe egyetlen képet sem raktam. Nos, ez nem véletlenül történt így: ha már korszakzáró sztoriról beszélünk, még ha ilyen borzalmasról is, úgy illik, hogy egy kicsit jobban elmerüljünk a hozzá kapcsolódó képekben. Rengeteg kiadvány rengeteg borítója, a hónapokon át a rajongókat tüzelő reklámanyagok, valamint pár alkotás a legbrutálisabb elhalálozásokról, hogy az is értse, miért is nevezzük őket tiszteletlennek és elkapkodottnak, aki nem olvasta a történetet. Ne feledjétek: a képekre kattintva galéria nyílik meg, és/vagy nagyobb méretben is láthatjátok őket, mint ahogy ezt is itt:

ulti_thb.jpg

ULTIMATUM, KÉPGALÉRIA


Az amerikai kiadványok

March on Ultimatum

Ultimatum (és a mellékszálak)

Epilógusok

A magyar kiadványok

Újvilág: Hatalom

Ultimátum és epilógus

Reklámkampány

Előzetes kedvcsinálók

Fiktív újságcikkek

Elhalálozások

És egy találó lezárás a végére – a fordítást ezúttal rátok bízom

ultimatum10.jpg

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr766995973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása