Secret Wars-bejelentés közeleg!

Itt a vég…?

2015. január 13. - The_Maniac

Fergeteges hír, rajongók: a Marvel mai sajtóközleménye szerint pontosan egy hét múlva, azaz január 20-án óriási Secret Wars-bejelentést fognak tenni! A májusban kezdődő, 8 részes eseményről élőben közlik majd a legfrissebb információkat honlapjukon, a marvel.com/secretwars címen nem mások, mint Axel Alonso főszerkesztő és Tom Brevoort szerkesztő. A bejelentés állítólag alapjaiban változtatja majd meg a teljes Marvel-univerzumot – és bizonyosan az Újvilágot is.

A lent is megtekinthető előzetesen (kattra nagyobb lesz!) az is látható, hogy keleti parti idő szerint délután 3-kor kezdődik majd a sajtótájékoztató, ami nálunk este 9-et jelent, úgyhogy megpróbálom majd én is élőben közvetíteni a bejelentés legfontosabb részleteit! Tehát még egyszer: 2015. január 20., este 9 óra!

sw_thb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr897071689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása