Ultimate-előzetesek – Február

Közeleg Miles Morales hónapja

2015. november 17. - The_Maniac

A januári előzetesek újvilági szempontból gyér felhozatala után (amely még külön bejegyzést sem érdemelt) ezúttal ismét előretekinthetünk, méghozzá már 2016 februárjára. A hónap főszereplője a mi szempontunkból egyértelműen Miles Morales lesz, aki az All-New All-Different Avengers mellett hosszas várakozás után végre-valahára a saját, önálló sorozatával is képviselteti majd magát nemes egyszerűséggel Spider-Man címen. Sőt, ha ez még nem lenne elég (és dehogy elég!), vendégszerepelni is fog Pókember (Peter Parker) és Deadpool vadonatúj, közös képregényében, valamint Novával, szóval úgy néz ki, az ifjú Milesnak igen sűrűre írták a februári időbeosztását – és mi ennek persze csak örülhetünk.

Ami a rossz hír, hogy más újvilági karakterekről egyelőre továbbra sincs semmi infó. Bár Miles hoz majd magával pár hozzá kapcsolódó mellékszereplőt a Spider-Man oldalaira, hogy kik ezek, az még nem tisztázott (de mondjuk Ganke, Jefferson és Bombázó neve már több ízben elhangzott itt-ott, szóval rájuk fogadhatunk). Viszont hol vannak az újvilági X-Men tagjai? Sehol senki a Különítményből? Még Nick Fury sem? Mi lett az újvilági Peter Parkerrel és családjával? Na és az egykori Fantasztikus Négyes tagjaival (Reedet leszámítva persze, őgonoszsága már megtalálta a helyét az új Marvel-univerzumban)? Egyszer talán megkapjuk a válaszokat ezekre az égető kérdésekre, ám attól félek, nem fog tetszeni, amit mondanak majd… Addig is katt tovább a februári előzetesekhez!

SPIDER-MAN #1

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Sara Pichelli
Alternatív borítók: Adi Granov, Michael Cho, Skottie Young és Mark Bagley

Miles Morales már egy ideje szuperhősként ténykedik, de most, a SECRET WARS után, előlépett a Marvel-univerzum tagjává is! Olyan csapattársakkal dolgozik együtt, mint Vasember, Thor vagy éppen Amerika Kapitány, amióta ő maga is felvételt nyert a Bosszú Angyalai közé – ám az élete azért nemcsak kaland és szórakozás, hiszen közben helyt kell állnia New York legfőbb Pókembereként is! Vajon mi történt vele az elmúlt nyolc hónapban? Minden itt kezdődik, a SPIDER-MAN nyitányában!

sm2016001-cov-7a3a9.jpg     sm2016001-chovar-6c243.jpg     spiderman-1-var-31449.jpg

spider-man-hip-hop-var-c43da.jpg

ALL-NEW ALL-DIFFERENT AVENGERS #5

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz: Mahmud Asrar
Borító: Alex Ross
Alternatív borító: Michael Cho

Hétből egy egyenlő tragédia! Ms. Marvel mindig is arról álmodott, hogy a Bosszú Angyalai közé állhat – de akkor miért dobják most ki őt a csapatból? Mit követett el – és hogy dolgozza majd ezt fel?

ALL-NEW ALL-DIFFERENT AVENGERS #6

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz: Mahmud Asrar
Borító: Alex Ross

Fény derül a Bosszú Angyalait a háttérből irányító gonosztevő kilétére! Az illető olyasvalaki, aki már szinte az eredeti csapat születésétől része volt a Bosszú Angyalai történetének, ám ilyen formában még soha, sehol nem láthattátok! Itt zárul a sorozat első sztorija – és ki nem találjátok, ki marad majd állva az utolsó oldalon.

aven2015005-cov-59f22.jpg          aven2015006-cov-2bf38.jpg

THE NEW AVENGERS #7

Írta: Al Ewing
Ceruzarajz: Gerardo Sandoval
Borító: Yasmine Putri

• Az újvilági Reed Richards visszatér! Vajon mire készülhet a W.H.I.S.P.E.R. álnok vezetője a Fehér Tigrissel?
• És ha már itt tartunk – ez MELYIK Fehér Tigris?
• Angela Del Toro újra felöltötte híres ruháját! De vajon barát vagy ellenség? És mi lesz így Ava Ayalával?

newavn2015007-cov-11387.jpg

SPIDER-MAN / DEADPOOL #2

Írta: Joe Kelly
Ceruzarajz és borító: Ed McGuinness

• Pókfej és Deadfej (Poolfej?) látogatót kapnak MILES MORALES személyében!
• Egy manóinvázió igen szorult helyzetbe sodorja Deadpoolt és a Pókembereket!

spidpool2016002-cov-5245e.jpg

NOVA #4

Írta: Sean Ryan
Ceruzarajz: Cory Smith
Borító: Humberto Ramos

VAKOND-GOND!
• Nova elveszett a New York alatti járatokban!
• Ám társai a Bosszú Angyalaiból már a nyomában vannak!

01_thb_2.jpg

Nos, szerintetek melyik a legígéretesebb?

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr808086112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása