Előzetesek – 2016. június

Kirobban a Második Polgárháború!

2016. március 22. - The_Maniac

junbanner.jpg

Éreztem, hogy elkerülhetetlen lesz, és valóban, ahogy erről legutóbb is írtam, bekövetkezett: a Civil War II begyűrűzött kicsiny blogom hasábjaira is. Nincs mese, ha Milest érinti az esemény, és nem mellesleg persze radikálisan megváltozik a környezete is, akkor nekem is írnom kell erről a sztoriról, úgyhogy ennek fényében a júniusi előzetesek közé már bevettem az új Polgárháborút, illetve annak mellékszálait is. Azt azért nem vállalom, hogy minden Civil War II-címmel ellátott kiadványról részletesen fogok írni, de legalább előzetesben megemlítem őket, aztán a megjelenésnél majd meglátjuk, melyiknek mennyire lesz bármiféle újvilági vonatkozása. Így első blikkre azt jósolnám, hogy a fővonal mellett valószínűleg csupán a Bosszú Angyalaira koncentráló fejezetek lesznek majd érdekesek számomra – aztán persze ki tudja, lehet, hogy több is.

Aki pedig nem kedveli az efféle grandiózus, mindenbe átívelő eseményeket, az se keseredjen el: lesznek azért a Polgárháború második felvonásától független képregények is júniusban a Marvel háza táján. Így például a „legújvilágibb” cím, a Spider-Man sem fog kapcsolódni (egyelőre) a Civil War II cselekményéhez, hanem halad majd szépen tovább a maga kis tempójában. Én ennek személy szerint örülök, hiszen nem feltétlenül jó ötlet idejekorán beleerőltetni egy ekkora sztorit egy még csak nemrég kezdődött sorozatba – még ha a kettőt történetesen ugyanaz a személy is írja majd. Ez persze nem jelenti azt, hogy később nem csatolhatják majd Miles önálló kalandjait is a Civil War II mellékszálaihoz, ám ez még a jövő zenéje. Egyelőre katt tovább a júniusi kínálatért!

CIVIL WAR II #1

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: David Marquez
Borító: Marko Djurdjevic
Alternatív borítók: Kim Jung Gi, Terry Dodson, David Marquez, Steve McNiven, Michael Cho, Rafael Albuquerque, Phil Noto, Manuel Garcia, Chris Sprouse és Yasmine Putri

KEZDŐDIK!
A képregényes esemény, amelyről MINDENKI beszélni fog, ezzel a földrengető első fejezettel veszi kezdetét. Nem is akárhogyan: rögtön egy bővített oldalszámú nyitányt kaptok attól az alkotópárostól, akik Vasembernek és Miles Moralesnek is egyengették már az útját közösen. Egy új Nemember bukkan fel a színen, aki képes előrelátni a jövőt, ez a hatalom pedig a Marvel-univerzum minden sarkára hatással lesz. Érdekek és oldalak kerülnek szembe egymással, egyesek elhullanak, és ebbe a teljes Marvel-univerzum beleremeg. Kezdődik az akció!

civwar2016001-cov-e83e4.jpg     cw2-01-noto-var-0a0fd.jpg     civwar2016001micnivenvar-d4b33.jpg

civwarii2016001-chovar-c77dc.jpg          civwarii2016001-hot-wheels-44652.jpg

CIVIL WAR II #2

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: David Marquez
Borító: Marko Djurdjevic
Alternatív borítók: Jim Steranko, Kim Jung Gi, Michael Cho és Phil Noto

Két szám egy hónap alatt? De még mennyire! Miközben a Marvel-univerzum az első fejezet történéseit próbálja kiheverni, Tony Stark úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi az ügyet (és a törvényt) azzal, hogy háborút hirdet a Nememberek ellen. Ám nem mindenki ért egyet Tony álláspontjával, és ők, ha kell, az életüket is feláldoznák, hogy megállítsák.

civwar2016002-cov-3daf6.jpg          cw2-2-cho-cov-12aec.jpg

SPIDER-MAN #5

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Sara Pichelli

A FEKETE MACSKA akcióba lendül PÓKEMBER ellen!!!

sm2016005-cov-col-5951d.jpg

ALL-NEW ALL-DIFFERENT AVENGERS #10

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz: Mahmud Asrar
Borító: Alex Ross

Itt kezdődik a kutatás Nova apja után! A Bosszú Angyalai segítséget nyújtanak Sam Alexandernek egy űrbéli kalandhoz, amelynek célja, hogy megtalálják Nova eltűnt édesapját – ám hamarosan egy galaktikus börtönbolygón találják magukat!

ALL-NEW ALL-DIFFERENT AVENGERS #11

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz: Mahmud Asrar
Borító: Alex Ross

A Bosszú Angyalai a világűr egyik legfélelmetesebb börtönében! Az itteni rejtélyes, idegen igazgatót nem lehet holmi átlagos módszerekkel legyőzni, és könnyen lehet, hogy a szökés során hőseink egy még ennél is veszélyesebb helyre kerülnek!

aven2015010-cov-a628f.jpg

THE AMAZING SPIDER-MAN #13-14

Írta: Dan Slott
Ceruzarajz: Giuseppe Camuncoli
Borítók: Alex Ross

A POWER PLAY FOLYTATÁSA!
• Nem állnak jól a dolgok a Hihetetlen Pókember és Vasember között, és kettejük konfliktusa megnyitja az utat a Kormányzó és hőseink ellen kiötlött ördögi terve előtt!
• Most, hogy a Kormányzó megkezdte a HŐSÖK bebörtönzését és erejük megcsapolását, az eddigi rossz helyzet hamarosan még rosszabbá válik.

asm2015013cov-05138.jpg          asm2015014cov-c0ca6.jpg

INVINCIBLE IRON MAN #10

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz és borító: Mike Deodato

A CIVIL WAR II előszele!
Tony szembekerül a legközelebbi és legkedvesebb barátaival, miközben az újabb Polgárháború alapjaiban rázza meg a teljes életét. Ennél többet most nem mondhatunk, mielőtt elkezdődne maga a sztori, de higgyétek el, hogy ezt az érzelmekkel és akcióval teli fejezetet NEM hagyhatjátok ki!

invim2015010-cw2-486ef.jpg

CIVIL WAR II-mellékszálak (Borítógaléria)

Katt a borítókért!

A lista nem rövid, az biztos. Van bármi, ami kedvetekre való lehet?

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr578511578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2016.03.22. 21:51:12

"Kirobban a Második Polgárháború!"

Ejj, csak ne lenne olyan szar az első...
süti beállítások módosítása