Előzetesek – 2017. december

A Baljós Hatossal és időutazással zárul az év

2017. szeptember 20. - The_Maniac

dec2017banner.jpg

Jó ég, már a decemberi előzeteseknél tartunk? Úgy elszállt ez az év, és vele együtt a Marvel NOW! korszaka, hogy fel se tudtuk igazán fogni, és máris kopogtat a Marvel Legacy, sőt lassan már 2018 is. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra lassan követhetetlenné válnak a Marvel korszakváltásai, ugyanakkor üzleti szempontból megértem, miért erőltetik ennyire őket: a nagy, korszakzáró események, majd az azokat követő új korszakot megnyitó sztorik és sorozatok eladásai szinte kivétel nélkül mindig jobbak, mint az „átlagos”, évközbeni kiadványok esetében. Hiába a rengeteg negatív, meglehetősen heves kritika, amelyek a Marvel háza táját érik mostanság, amíg ők a vezető kiadó az amerikai képregénypiacon, addig nagy valószínűséggel nem is fognak változtatni ezen stratégiájukon – és lássuk be, miért is tennék, ha a számok végül mindig őket igazolják? Maradnak hát az események és a sűrű korszakváltások.

Ez van, szóval hagyjuk is az elmélkedést mára, és lássuk, újvilági szempontból milyen kínálatra számíthatunk az év utolsó hónapjában: szokás szerint két karakter, Miles és Jimmy tartják majd a frontot, és rajtuk kívül senki más, hiszen Reed most éppen köddé vált valahol a multiverzumban. Érkezik majd a Spider-Man 235. száma a Vaspók és a Baljós Hatos újabb ármánykodásaival, és persze Pókember továbbra is jelen lesz a Bosszú Angyalai és a Bajnokok közös kalandjában, a Worlds Collide két befejező felvonásában. Jimmy ezalatt az X-Men Blue oldalain fog nyomulni csapattársaival egy rendkívül izgalmasnak ígérkező időutazós történetben tengernyi vendégszereplővel, duplázva a hónap során, ahogy az általában lenni szokott. Sajnos ezúttal ennyi, és nem több: két újvilági hős, négy sorozat, valamint összesen öt kiadvány. Sebaj,a téli ünnepek úgyis lefoglalják majd az időnket, nem igaz? Katt a folytatásért!

SPIDER-MAN #235

Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Oscar Bazaldua
Borító: Patrick Brown

SINISTER SIX REBORN – 2. rész
• A rejtélyes Vaspók a teljes Baljós Hatos pusztító erejével együtt robban be Miles Morales életébe.
• Rossz hír a Mileshoz közel állók számára, hogy ezúttal nemcsak ő kerül célkeresztbe.

spiderman235_thb.jpg

X-MEN BLUE #17

Írta: Cullen Bunn
Ceruzarajz: R.B. Silva
Borító: Arthur Adams

CROSS-TIME CAPERS – 2. rész
• Elveszve az időben, JEAN GREY és az X-MEN többi tagja minden erejükkel próbálják kideríteni, mi lehet a baj az idővonallal…
• … ám ez nem könnyű, miközben a nem túl távoli jövőben igyekeznek boldogulni. Bárcsak lenne itt egy hozzájuk hasonló mutáns hősökből álló csapat…
• Várjunk csak! Hiszen épp van egy! VENDÉGSZEREPBEN AZ X-MEN 2099!

xmenblue17_thb.jpg

X-MEN BLUE #18

Írta: Cullen Bunn
Ceruzarajz: R.B. Silva
Borító: Arthur Adams

CROSS-TIME CAPERS – 3. rész
• CSODALÁNY, KÜKLOPSZ, JIMMY HUDSON, JÉGEMBER, VÉRVIHAR és BESTIA egyelőre tehetetlenek az idővonal roncsolódásával szemben, melynek hatására a történelem egyre több apró darabkája szűnik meg létezni egyszer s mindenkorra.
• Szerencsére itt vannak az X-GENERÁCIÓ eredeti tagjai, hogy segítsenek! Vagy hogy harcoljanak? Hamarosan kiderül!
• VENDÉGSZEREPBEN CHAMBER, JUBILEE, HUSK, MONET, és még olyan sokan, hogy fel se tudnánk itt sorolni mindnyájukat!

A BORÍTÓT NEM TETTÉK KÖZZÉ!

THE AVENGERS #674

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz: Jesus Saiz
Borító: Alex Ross
Alternatív borító: Brent Schoonover

WORLDS COLLIDE – 5. rész
A két Föld egyre közelebb kerül egymáshoz, és csakis a Bosszú Angyalai és a Bajnokok akadályozhatják meg a kettős globális katasztrófát!

avengers674a_thb.jpg          avengers674b_thb.jpg

CHAMPIONS #15

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz és borító: Humberto Ramos
Alternatív borító: Elizabeth Torque

WORLDS COLLIDE – Befejezés!
A Bajnokoknak és a Bosszú Angyalainak szembe kell nézniük az első komoly veszteségükkel, melyet a két bolygó összeütközésének megakadályozása közben szenvednek el – és ez a haláleset mindent megváltoztat!

champions15_thb.jpg

Ez lenne tehát Miles és Jimmy decemberi szerepléseinek listája. Van köztük bármi kedvetekre való?

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr3412878766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása