Secret Wars – Háborús zónák!

A harmadik és utolsó alcím

2015. január 24. - The_Maniac

Nem sokkal a klasszikus Marvel-univerzum és az Újvilág végét előrevetítő nagy bejelentés, valamint a Last Days és Battleworld elnevezésű mellékszálak bemutatása után a Marvel kiadta az utolsó kedvcsinálót is a Secret Wars kapcsán (legalábbis egy időre az utolsót). Ahogy azt már megszokhattuk, ez alkalommal is csupán egyetlen rejtélyes oldalt kaptunk, valamint egy rövid magyarázatot mellé.

A nyilvánosságra hozott cím ezúttal Warzones!, így, ahogy írom, felkiáltójellel, azaz „Háborús zónák!”. Ezzel az alcímmel is fog tehát futni jó pár sorozat és/vagy minisorozat a Secret Wars alatt, valószínűleg a végső szakaszban, a Last Days után, de sejtésem szerint még egy időben a Battleworld számaival. Emlékeztetőül, Axel Alonso főszerkesztő a héten így nyilatkozott: „Tény, hogy ez egy nagyon merész lépés, de kiállok amellett, hogy az univerzumaink történelme nem szorul javításra. Épphogy erre a hosszú történelemre építjük ezt az eseményt is, felhasználjuk a legnagyobb és legjobb részeit, hogy lássuk, hogyan létezhetnének egymás mellett. Nem is számítottunk arra, hogy mindenki elégedett lesz majd a döntésünkkel, de azt garantálhatom, hogy senki nem fog rosszul járni, aki nekivág a sztorinak.” Nincs is más hátra, jöjjenek a Warzones! részletei!

wz.jpg

„A Marvel-univerzum maga a Titkos Háború!

Mialatt Titkos Háborúk tombolnak, a Csatavilágot alkotó romos területek mélyén lassan megszületnek egy vadonatúj Marvel-univerzum alapjai!

Itt kezdődik a Marvel jövője!”

A jövő kezdetét veszi! Amikor minden véget ér, nem marad más, csak a Secret Wars. A Last Days és a Battleworld mellett a Warzones! lesz a harmadik olyan alcím, amellyel az esemény közben futnak majd a sorozatok és/vagy minisorozatok.

„Aki kíváncsi arra, mit tartogat a jövő, az semmiképp se hagyja ki a Warzones! fejezeteit!” – olvasható Axel Alonso felhívása a kedvcsináló mellé érkezett rövid tájékoztatóban. „Az íróink teljesen szabadjára engedték a fantáziájukat, miközben lefektették a Marvel jövőjének alapjait. Az olvasók újra átélhetik a múlt legnagyobb és legjelentősebb eseményeit, de persze temérdek vadonatúj történettel is találkozhatnak majd. El sem hinnétek, mi minden vár rátok!

Semmi sem maradt a multiverzumból, csak a Csatavilág, ez a különös, semmivé lett realitások maradványaiból összerakott keverékbolygó, a különféle univerzumok túlélői pedig kénytelenek egymás mellett boldogulni valahogy. A Warzones! címeiben még részletesebben megismerhetjük majd a Csatavilágot alkotó területeket. Vajon mi történik az egyes hatalmak határain belül? Milyen hősök védelmezik őket? Milyen gonosztevők ármánykodnak a sötétben? Hogyan illeszthető ebbe az egészbe a Marvel több mint 75 éves történelme, amikor már csak a Csatavilág létezik?

„Tisztázzuk, hogy a Warzones! számai NEM mellékszálak lesznek” – hívta fel a figyelmünket David Gabriel, a Marvel egyik fő marketingese. „A Secret Wars egészen egyedi lehetőséget biztosít arra, hogy eddig sosem látott, epikus, eseményeknek is beillő sztorikat meséljünk el a Csatavilág keretei között. Ezek tehát gyakorlatilag események lesznek egy másik eseményen belül, amelyek megalapozzák majd a jövőt a sorozataink számára. Központi szerepük lesz a továbbiakat tekintve!”

Így tehát megszületett a nagy hármas: Last Days, Battleworld és Warzones!, mindhárom a főesemény, a Secret Wars előtt/közben/után, de ahhoz kapcsolódóan. Titeket melyik érdekel a legjobban? Vagy maradtok inkább csak a fővonalnál, és ezeket kihagyjátok?

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr77104161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.26. 08:09:56

persze persze egyik se lesz mellékszál, és tie inek se lesznek.

én meg most jöttem a 6huszassal.
süti beállítások módosítása