Spider-Man – Miles Morales jövője

Miles vadonatúj, saját sorozata!

2015. június 22. - The_Maniac

Rendkívül örömteli, bár korántsem váratlan hírrel jelentkezett a Marvel a hétvégén: Miles Morales, az Újvilág Pókembere a Secret Wars utáni új univerzumban is saját, önálló sorozatot kap majd idén ősszel! Mivel már tudtuk, hogy Miles a vadonatúj univerzumban is központi szereplő lesz, sőt hogy még a Bosszú Angyalai közé is be fogják venni, ezért nyilván nem olyan döbbenetes hír ez, de ettől függetlenül az egykori Újvilág hozzám hasonló rajongói bizonyára velem örülnek most!

Az új sorozat írója természetesen Miles atyja, Brian Michael Bendis lesz, és valószínűleg sokak örömére a rajzolói székbe a karakter másik megalkotója, Sara Pichelli tér majd vissza. Lentebb már láthatjátok is az első előzetes borítót tőle, valamint a képregény címét, amely nemes egyszerűséggel Spider-Man lesz, mindenféle jelző nélkül. Ez nekem tetszik, a kevesebb néha több, különösen a rettentő hosszú Miles Morales: The Ultimate Spider-Man után. Ezenkívül még annyit tudunk, hogy Miles mentora az új univerzumban (szintén nem meglepő módon) a klasszikus Pókember, azaz Peter Parker lesz. De vajon Milesszal együtt számíthatunk az édesapja és a barátai megjelenésére is? Ki marad még életben rajta kívül a porrá vált Újvilágból…?

spiderman.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr47564972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpectraL 2015.06.22. 18:27:00

A háttérben meg látni egy Parker Industries feliratú plakátot. :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.06.23. 13:13:02

szóval akkor a nagy karakter kapálásban/horolásban Póki legalább 2 marad...
süti beállítások módosítása