Ultimate-előzetesek – December

Jön a Secret Wars fináléja (megint)!

2015. szeptember 15. - The_Maniac

Hiába, nagy kópék dolgoznak a Marvelnél, akik jól megvezettek minket: egyszer már elhitették velünk, hogy októberben fejeződik majd be a Secret Wars, erre tessék, rátettek még egy lapáttal, és úgy döntöttek, lesz 9. szám is, méghozzá decemberben. Hogy jó döntés-e még egy fejezettel tovább húzni ezt a sztorit, azt valószínűleg csak akkor fogjuk tudni eldönteni, addig pedig találgathatunk, hogy mi okból volt szükség erre a hosszabbításra. Akárhogy is, így legalább az év utolsó hónapjában eggyel több olyan kiadványunk lesz, amely érinti az Újvilágot vagy az újvilági karaktereket, tehát most én is három, és nem kettő előzetessel tudok szolgálni nektek.

Tudom, tudom, ez még mindig iszonyúan kevés, de továbbra sincs semmi hír arról, hogy Miles és Reed mellett más is túlélné a Titkos Háborút az Újvilágból. Sőt, még mindig se híre, se hamva Miles önálló sorozata, a Spider-Man 1. számának sem, aminek az indulása így tehát egészen jövőre csúszott… Bezzeg egy rakás más új sorozat már elindul jövő hónapban, de valamiért pont a számunkra legérdekesebbek mindig eltolódnak. Ki érti ezt? Most mindenesetre bátran kattintsatok tovább, és legeltessétek a szemeteket a decemberi újvilági kínálaton (plusz a Secret Wars immár tényleges fináléján)!

SECRET WARS #9

Írta: Jonathan Hickman
Ceruzarajz: Esad Ribic
Borító: Alex Ross
Alternatív borítók: Simone Bianchi, Sara Pichelli, John Tyler Christopher és Fred Hembeck

A Csatavilág a teljes pusztulás szélén! Vajon mi lesz ennek a különös, romokból összetákolt bolygónak a sorsa? Ki marad életben? Ki hal meg? Csupán egy dolog biztos: a Csatavilágról visszatérve senki sem lesz olyan, mint eddig!

scwars2015008-cov-19653.jpg          secret-wars009-hembeck-88f8c.jpg

ALL-NEW, ALL-DIFFERENT AVENGERS #3

Írta: Mark Waid
Ceruzarajz: Adam Kubert
Borító: Alex Ross
Alternatív borítók: Afu Chan és Fred Hembeck

A Bosszú Angyalai a totális vereséggel néznek szembe, hacsak nem sikerül valamilyen módon félretenniük a nézeteltéréseiket – ám erre sajnos igen csekély az esély Ms. Marvel és Nova esetében!

aven2015003-cov-160b3.jpg     aven2015003-afuvar-de1ac.jpg     aven2015003-hembeck-var-fb08a.jpg

NEW AVENGERS #4

Írta: Al Ewing
Ceruzarajz és borító: Gerardo Sandoval
Alternatív borító: Tom Raney

• Odaát a sötétség mélyén tanyázik… Moridun, az Ötödik Kozmosz Mestermágusa!
• Ő nem egyszerűen egy gonosz varázsló – ő egy gonosz űrvarázsló! Vajon ha elül a kozmikus por, ki lesz majd… a Világűr Királya?
• De most komolyan, az űrben minden sokkal menőbb. Az Új Bosszú Angyalai az űrben? EZ MENNYIRE MENŐ!

newavn2015004-cov-bdf41.jpg

Ne feledjétek: mint legutóbb, a New Avengers előzetesét most is csak tippre raktam be az első két számra és Reedre alapozva, de ismét lehet, hogy ebben ő benne se lesz…

Image hosted by servimg.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr807790820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása