Karakterevolúció: Aaron Davis

Egy gonosz nagybácsi Miles múltjából

2017. november 09. - The_Maniac

aaron.png

Jól tudjuk, hogy az Újvilág a létezése alatt számos katasztrófán esett túl viszonylag rövid időn belül, majd végül teljesen meg is semmisült, és ezen események során bizony nem kímélték a karaktereket sem – úgyhogy nagyon meg kell becsülnünk azokat, akik még élnek, és szinte a kezdetektől velünk vannak. A karakterevolúciók bemutatása során ezekre a szereplőkre koncentrálok, mindig kiemelve egyet, akivel először még az Újvilágban találkozhattunk, ám szerencsésen túlélte annak pusztulását.

A régi nevek persze elkerülhetetlenül is rengeteg változáson estek át első megjelenéseik óta, hiszen aki túlél ilyen globális pusztításokat, az nyilvánvalóan lelkileg és testileg is átalakul. Nem kivétel ez alól mai karakterünk, Aaron Davis, Miles Morales gonosztevő nagybátyja sem, aki annak idején még az Újvilág harmadik korszakában lépett színre, majd hamar el is halálozott. Valahogy azonban sikerült visszatérnie az élők közé, és most ő is átkeveredett az új Marvel-univerzumba. Jöjjön hát az ő története!

aarondavis.png

Itt tartunk tehát, innen folytatódik majd Aaron története a Spider-Man oldalain!

A bejegyzés trackback címe:

https://ultimatemarvel.blog.hu/api/trackback/id/tr9913217897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása